Counter-Strike: GO

• breikeris
    0

Ar ko vislabāk ierakstit demo?

• Neith
      0

Fraps?

• Creepa
      0

Fraps

• lemonwave🍋
    0

Vakar tā teikt atsāku uzspēlēt GO. Skatījos savus skinus un pamanīju, ka mans AK-47 Case Hardened 7 eiro maksāja. Field tested man liekas bija, lai vai kā. Ziemā viņu par 3 eiro ar kapeikām nopirku. biggrin_mini2.gif Vietā nopirku phoenix pass un redline awp, jo bija vēl maciņā palicis. Vismaz profited uz AK + šodien phoenix case vēl izkrita. Good day. biggrin_mini2.gif

• Swarley
      0

Apsveicu! wink_mini.gif

• 9000
    0

Well,izspēlēju 2 labas spēles,tiku silver master elite. Cerams,ka metīs atkal kaut cik normālus komandas biedrus un tad jau vajadzētu šodien/šonakt tikt gold nova.

• SJohnson
      0

Silver elite te.

• PainFoinmr
      0

Man šodien winstreaks. No silver elite uz gold nova 3, bez zaudēm.

• 9000
      0

Es gribu uzspēlet arii.
      add mani-sendijsk

• Danalabi
    -2

Adventures of silver account -
    Spēlēju ar randoms, redzu, ka teamā normāls čalis, runā pa mikrofonu, kāšam diezgan smagi, ejam full yolo un sākam pirkt shotguns, uztaisam comeback un saprotam - shotgun god is alive.
    Pieaddojam viens otru, ejam vertigo, tur tas pats - kāšam 2:7, sākam lietot shotguns - noslēdzam 1. halfu ar 8:7, mums pievienojas vēl divi premades no kaut kāda klana, piekto faggotu kas pirka AK47 kicked, uztaisījām 16:12 comeback. feelsgod.jpeg
    šonakt vēl spēlēsim, varat add, ja gribat spēlēt ar mums.

edit; also later on mēs uztaisījām 4 man premade, kad viens krievs negribēja shotguns pirkt, mēs šo kicked, enemy mūs flamed par mūsu skill ar mac10 un novām un mēs 16:10 salikām. 2ez, kā saka

• Swarley
      0

Awesome, man arī patīk ar shotgun spēlēt. biggrin_mini2.gif

• Athe
      0

Vienā mm kkāds noobs paņēma 1v4 clutch mirage ar shotgun. tajā brīdī viņam score bija 3:7 laikam. es biju uz dirsas. kopš tā laika pats bieži izmantoju.

• Swarley
      0

Kurš shotgun vislabāk patīk, btw? Man XM1014.

• Danalabi
    0

Diezgan atvainošanās daudz, jo @manuel izmanto manu kontu, lai lietotu šo grupu. Es neesmu tāds...

• line^
    0

Kads varbut grib mm uzspelet???

• Earthquake
      0

Es varēšu pēc kadam 20min

• line^
        0

Iedod steam niku

• Earthquake
          0

Aha1997 or Zemestrice