Counter-Strike: GO

• 9000
    0

Viens latvietis uzaicina mani spēlēt mm. viņš gold nova (1) un es silver elitē. rezultāts mums ir vienāds, un es teicu, no kurienes nāk, un šis šauj un nomirst, un mani izkiko ar savu kkādu ārzemju draugu. Kko dirš man. Es saprastu, ja es ar to pateikšanu kaut ko iztraucētu viņam, nu klausīties, bet tā nebija. (also bijām 4vs5)

• Le Mambo.
    0

Būšu netīšām izslēdzis kkadus hud settings, neredzu ne chatu, ne savus hp, ne minimapi. help?

• Swarley
    0

Ehh, zaudējām Nuke, bijām 7-0 vadībā, tad 7-7 un tad viss vēl vairāk sāka slīdēt. Jābeidz CS:GO spēlēt uz kādu laiku.. :/ Kā ar jums?

• Creepa
      0

Neņemot vērā, ka kādās 5 spēles pēc kārtas, manā teamā bija vācieši/zviedri, kuri uzskatija, ka esmu krievs, un visu laiku vāvuļoja, vai sāka brēkt un troļļot ne tika mani, bet viens otru. Un, pie tam, ja tā spēle bija viegli paņemama, bet mēs nepaņēmām, tad ir tīri ok.

• MGΡ 🏀
      0

Nepārāk, kaut kā šaut galīgi nemāku, pēdējā laikā arī mini lagi. Dažreiz pings no nekā milzīgs, dažreiz šaujot ielago. :/

• breikeris
    0

Delivery no Zemestrīces :

• breikeris
    0

Šodien no 4 stars uz farmer w/tan uzkāpu :o http://cloud-2.steampowered.com/ugc/33340956...FC98094A33AEDC/

• Brushie
    0

• SJohnson
      0

Silver 1?

• Brushie
        0

Wood master elite

• SJohnson
          0

Global Wood Elite*

- 1 - 2 - 3 - ... - 425 - 426 - 427 - ... - 522 - 523 - 524 -