Ietreidoju 2 cs go giftus pret AWP Redline, tīri tā neko.
Kas jums jauns?
Counter-Strike: GO
- 0
MGΡ 🏀 21.03.2014. 20:16 teica:
- 0
mjau 21.03.2014. 16:14
Jo man ir foršāki skini priekš P250 nekā CZ75.
- 0
Athe 21.03.2014. 16:14
Nu tas gan jā. bet baigais bursts un lēts. vienīgi maz ložu un gnjau neprecīzs.
runājot par skiniem - esmu puslīdz dabujis visiem kam gribēju skinus un teju uzreiz pārdevis, stūlbi, bet man defaultie labāk patīk
- 0
Creepa 21.03.2014. 17:33 teica:
Tākā neesmu lounge betting grupā vairs, mož kāds var nohelpot ko darīt;
Situācija:
Vakar nokārās csgolounge, izrādās citiem man pazīstamajiem gāja, man nē. Iemetu googlē kā nofixot error kuru meta ārā ejot csgoloungē, atradu helpu jaiztīra historys, jo csgolounge bieži gadās nobugojot, kad met tieši šo error(no cita čaļa uzzināju), iztīriju history, aiziet. Okay ejot iekšā izmet protection code, labi iemetu lai iet. Varēju tajā brīdī izņemt, nobetotos items, un arī uzmaukt betus. Šorīt no rīta, metu uz VP pret CM, rāda ka max itemi sasniegti, nepieciešams izņemt ārā. Tagad, mēģinot tradot caur steam offer (browserī):
There was an error accepting this trade offer. Please try again later.
You have logged in from a new device. In order to protect the items in your inventory, you will be unable to trade from this device for 7 days.
Caur steam:
There was an error accepting this trade offer. Please try again later. (11) vai arīThere was an error accepting this trade offer. Please try again later.
You cannot trade with CSLNG | Omgarigilo.
Kādam tā nav gadijies? Jo kāda iespēja ka vakar pēc ievadīšanas visu varēju, tagad ne sūda nevaru izdarīt, pat caur steam izņemt. -.-- 0
shevijs 21.03.2014. 17:41
Error 28 - turpini spaidīt accept trade līdz aiziet, parasti ar kādu 5. reizi sanāk.
Error 11 - treids ir noticis, itemi parādās tavā inv, bet trade logs vienkārši nenoslēdzas ar pabeigtu trade.
- 0
HenrihsT! 21.03.2014. 01:20
Izpētīju kas un kā, saprotu ka diezgan nopietni taas taktikas n shits iet
Rīt ar draugu kapaasim spēli, jau izaicināju uz maču.
Pašlaik čakareejamies un peetam speeli.
ja kāds grib spēlēt, ielūgums no manis.
http://signup.cs-manager.com/?referer_id=672904 laikam tas ir ielūgums
- 0
MGΡ 🏀 20.03.2014. 13:25 teica:
Izdomāju, ka jāuztaisa jauns profils un jāsāk kačāt ranks pa jaunu. Uztaisīju un izrādās, ka var savienot savu jauno profilu ar savu MAIN profilu un spēlēt tās pašas spēles, kas jau ir main profila library. Sākumā bija vnk doma no sava īstā profila aizsūtīt giftu, bet viss izrādas, ka ir daudz vienkāršāk.
- 0
MGΡ 🏀 20.03.2014. 13:42
Kkas tomēr neiet. Serverus normāli nemeklē, pie connectēties arī nevar.
Laikam nekas nesanāks.
- 0
Creepa 20.03.2014. 13:45
Lol, man uz otra profila, vienkārši rādās spēles kuras ir uzinstalētas, bet vienkārši uz citiem ir purchase lai pirktu uz tā acc, nekad neredzēju par savienošanu, kaut ko.
Un, kāda jēga taisīt acc, lai sāktu bliezt jaunu rank up? Wtf?
- 0
MGΡ 🏀 20.03.2014. 13:51
Kad sāku cs:go spēlēt baigi visu sabojāju. Nemācēdams spēlēt, uzreiz bliezu competitive un pēc tiem 10 mačiem, laikam biju silver elite. + Interesanti pret nonrankeriem uzspēlēt.
« - 1 - 2 - 3 - ... - 433 - 434 - 435 - ... - 522 - 523 - 524 - »