Counter-Strike: GO

• Jānis
    +1

Tātad, tūlīt ar random.org izlozēju uzvarētāju.

• Jānis
    0

IZLOZE

izlozēšu m4a1-s bright water.

Katrs var ierakstīt vienu skaitli no 1-50, rīt ap 1 dienā izlozēšu uzvarētāju.

• Worst
    0

Wtf. Baigi dropo man. Vakar izdropoja man vienu kasti, šodien trīs. Kas par ģēlām? Iepriekš arī izdropoja 2 skinus.

• Jānis
    0

Atdod man manus skins ffs

• Creepa
      0

+1 besī ārā, vismaz gribu redzēt ko izcēlis esmu.

• Jānis
        0

Tieši tas pats, jau cik ilgi spēle beigusies biggrin_mini2.gif

• Creepa
          0

Nu, tā ir vienmēr. Vai nu viņi procentuāli tagad dala kādi kādam items or smth, vai kkas cits ir. Jo rēķini 10k itemi tur ir biggrin_mini2.gif DDDDD

• Worst
    0

Ok, since es esmu sapratis, ka MM spēlēju briesmīgi, laikam jāsāk domāt, kā uzlabot skillu, granātu mešanu un vispār kaut kādus citus knifiņus. Ieteikumi? @shevijs

• Creepa
      0

Neko citu, kā pačekot HattonGames, vai WarOwl, un praktizēties nezinu, ko lai iesaka. Ja gribi MM maukt visu laiku ej VALVE dm`os. Tur tas pats tickrate, ej un ārdies, tas būtu priekš aim.

• shevijs
      0

Es nezinu, vienkārši spēlē, skaties strīmus un gan jau ar laiku arī aizies.

• WYM?
      0

Žēl ,ka CS:GO vēl nav Headshot Only CSDM kā CS 1.6. Lūk, tur varēja uztrenēt skillu! smile_mini.gif

• Creepa
      0

Un, man nez kapēc likās ka rīt ir superfināls.
      CSGO lounge rāda pēc 3h.
      Pie tam dēļ tā ka AGAiN ir upper bracelet`os viņiem pienākas jau 1:0 un viņiem jāvinnē divas mapes lai kļūtu par SLTV Series Season VIII čempioniem, bet Na`Vi jāņem 3 mapes. Nu, ko gl Na`Vi.

• shevijs
        0

Šodien.

• Jānis
        0

• shevijs
          0

Norm ~12 eiro. xD

- 1 - 2 - 3 - ... - 491 - 492 - 493 - ... - 522 - 523 - 524 -