Counter-Strike: GO

• Worst
    0

15:3, knife round. Pēdējā raundā savējam netīšām iedūru un dabūju banu uz 30 min par team attack. biggrin_mini2.gif DDDDDDDDDDDDDDDDDDD @Jānis

• Jānis
      0

biggrin_mini2.gif DDDDDDD
      tas bija labs biggrin_mini2.gif

• Worst
        0

Žēl uzvaras, bet bija labs mačs. biggrin_mini2.gif Man liekas IP bija vienīgais, kuram neteica, ka ir WH vai kādi citi čīti. biggrin_mini2.gif

• Jānis
          0

Reāli varēja izjust kā ir spēlēt ar poļu novām, kuru stratēģija ir sēdēt spawn.

• Jānis
      0

https://redd.it/1tk1qp
      Jūsu domas?

• Reaktors
        0

Palielam man vienalga, bet ja tā arī uztaisīs, tad kā šis čalīts teica: "only if you can transfer kills between the same type of gun"

• shevijs
        0

Nu starp vienādiem ieročiem nebūtu pat slikti.

• Jānis
          0

Uzspiežat upvote then.
          Šodien braucu autobusā un ienāca prātā šāda doma.

• Jānis
        0

Hahahaaha biggrin_mini2.gif

• Worst
          0

Sāku pa visu māju smieties. biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif Pašam arī nukē ir bijis, ka tas he kaut kur aizķeras.

• Mr Raccoon
          0

Forši vidziki biggrin_mini2.gif

• Earthquake
          0

Tik ļoti episki biggrin_mini2.gif

• Swarley
        0

Pēc jūsu un WarOwl padomiem, izmēģināju trenēties caur DM. Ļoti iepatikās, tiešām šķiet, ka sāk uzlaboties prasmes, sāku piedzīvot vairāk ''sadursmes''. Jūs laikam visi Competitive spēlējat, vai ne?

• Creepa
          0

Jā. smile_mini.gif Veiksmi, attīstīties wink_mini.gif Gan jau pēc laiciņa viss aizies wink_mini.gif

• Jānis
        0

TIL:
        Spēlēt MM tikai ar tiem cilvēkiem, ar kuriem esi daudz maz saspēlējies un ar kuriem var normāli turēt spotus.

• Creepa
          0

Tapēc, es šauju ar inc`u, pandu un vēl pazīstamiem ar kuriem esmu kopš cs:s saspēlējies wink_mini.gif

• Jānis
        0

Pamazām skinu kolekcija top gatava.

• pachy
          0

Un tu visu pats pirki pa rl naudu ?

• Jānis
            0

Nē, irl naudā esmu ieguldījis ap 20 eiro

- 1 - 2 - 3 - ... - 490 - 491 - 492 - ... - 522 - 523 - 524 -