Counter-Strike: GO

• lvmazaafakaa
    0

Kādam ir idejas kā šo dabūt ārā?

cs uninstalls nepalīdz, kā arī man nav config faila steam mapē, katru reizi ieejot csā extraktojas šis te, ar kkādu konfigu.

• empt0jz
      0

Man tas pats. Tev tas traucē? biggrin_mini2.gif

• HenrihsT!
      0

Vrb vēl kādam ir tā, ka ejot competitive, loading screen vai uzreiz pēc "Accept" laikā uzspiežot alt+tab combo un pēc laika ieejot atpakaļ csā, kad mape ir ielādējusies nerādās HUD ?

• Aigars
        0

Man, bet es nespiežu neko. Vnk neparādas, tad esc un atpakaļ gamā un viss ir ok

• HenrihsT!
      -1

Cik visiem tiem stremeriem maksā, lai viņi spēlētu tās sūda adreses?
      Diezgan bēdīgi skatīties, kā viņiem ir 100% winrate, kad viņi ieiet all in...
      m0e ar savu hype gandrīz pat liek noticēt, ka legit, bet nu obv viss ir rigged.

s1mple,seazied, shr0ud, steel un citi.

• shevijs
        0

Nez, s1mple atkal sūdzas, ka ir pārāk daudz iztērējis naudu skinos un tos pakāsis, vienu brīdi gribēja sev trade banu pats dabūt. biggrin_mini2.gif

• HenrihsT!
          -1

Man galīgi neticās, ka viss tas ir legit, piem tai rulletē csgodouble lkm m0e katru reizi uzvar super huge uz zaļo.
          Nu, pieņemsim, ka ir legit, bet tāpat tiešām visi top stremeri izdomāja vienā brīdī spēlēt coinflip? 100% viņiem ko maksā.

nu viņi jau nedrīkst betot toķikos vne? vienīgais šādās adresēs...

Vakar gandrīz salūzu un gribēju ielikt kādus 40$ tai csgowild...

• Aigars
            0

Streameri maksā tiem adminiem no tiem saitiem gan jau kādus procentus. Kas ta viņiem citu skinus savākt

• pferiz
        -2

+1 asap steam://joinlobby/730/109775242895943695/76561198271229268

• MGΡ 🏀
        0

No way lol

• Vēžuks
          0

Nukē notiks "All-star" wink_mini.gif

• shevijs
          -2

Tik smieklīgi. Im very excited... cuz of nuke souvenir skins. Vnk lol rofl_mini.gif

• MGΡ 🏀
            +1

Šim čalim actually interesē tikai skini. Ne viņš mak spēlēt, ne saprot scene biggrin_mini2.gif

• Vēžuks
          0

PashaBiceps OP. Xd

• kReyaL
          -1

MM kāds? esam 2 smile_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 85 - 86 - 87 - ... - 522 - 523 - 524 -