Counter-Strike: GO

• broky
    0

tagad var paspet. biggrin_mini2.gif

• Worst
      0

Vajadzēja laicīgi exs meetingu taisīt.

• Kārlis
      +1

Semmlers bija tas always high af homoseksualis ja?
      Burtiski vienigais labais casteris

• HenrihsT!
        +1

Man neviens no viņiem nepatīk, semmler tpc, ka šajā turnīrā bija piedzēries vai sarijies ko, hvz bet ļooti kaitinošs bija, ka nevarēju pat paskatīties stream.
        anders vispaŗ, vienu un to pašu saka un zb jau, clutch brīžos.

Faceit casteri man patīk.

• broky
      -1

• EvoL
        0

Toms Kruzs?

• fyperG
      -2

Tagad, kad pēc 2 nedēļu pātraukuma atkal ir hype spēlēt, tad taisu komandu. Vēlams būt supreme+ un 1500h+, protams, skatīšos arī uz tiem, kas neiekrīt šajā range'ā, bet pilnīgi visiem būs jāizspēlē 2 vai 3 tryout spēles, nebūs 1, jo var būt unlucky diena vai arī kādam citam lucky 1 spēle, un lai redzētu īsto potenciālu, tiks izspēlētas 3. Būtu vēlams arī pateikt arī savu ingame role vai arī kas tu gribētu būt, bet tas nav tik svarīgi, jo ir mazliet jāpaspēlē, un jāskatās kas kuram tieši šajā komandā labāk sanāk. Ja esi ieinteresēts, tad aicini mani stīmā https://steamcommunity.com/id/chewkok/ , raksti šeit vai arī pm'o mani

• MGΡ 🏀
        0

Lol

• fyperG
        -1

Skaidrs, laikam jāiet uz csgoteamfinder un jātaisa eng komanda

• Emesy
          0

Nu izskatās ka vēlies savākt latviešu all-starus, un ar tryout spēlēm var rīkoties tikai tad ja ir palikuši tikai 1-2 spēlētaji kas trūkst, ja ar visiem tryout spēles bliezīsi, nojūgsies, manuprāt.

• Perseven
        0

Labdien! Uztaisiju mazu edit:

Any tips for future edits? Pirmais edit ko jebkad taisu. Mani fragi.

• H5x
          0

Teksta fonts, krāsa, tik orģināls thumbnail

• Perseven
            0

Google bildīte >.<

• Earthquake
          0

Tie fragi maksimāls "meh". Es negribu kaut kā uzbraukt, vai uzdirst tev, bet nu nezinu vai kādam interesanti skatīties tādus def fragus.

• Kristaqs
          0

Dabuju ss rival un jaunu palikni,feels good man
          nevaru atrast sev labu sensitivity vienīgi,ar šo peli liekas daudz lielāks

• Jānis
            +2

Pamaini dpi?

• MGΡ 🏀
            0

Sensam jābūt tādam, lai tu komfortabli vari pagriezties pa 180 grādiem.

• Emesy
              0

Daži cilvēki kas sēdējuši pie mana setupa, saka ka mans sens ir par lielu.. ( Thats what she said.. ) bet spēlējot sens nesagādā, un dažkārt nesaprotu cilvēkus kas spēlē ar pārāk mazu sens.

• Keaven
            0

Yo , kāds var palīdzēt . Kapēc uz smurf acc spēlējot ir pilnigi savādāks cfg visi sensitivty un bindi... , kā var automātiski ielādēt manu uz abiem accountiem ?

• dr0p?
              0

ja nejedz configu execot, tad nevajag smurfot, draudzin

- 1 - 2 - 3 - ... - 103 - 104 - 105 - ... - 522 - 523 - 524 -