Counter-Strike: GO

• Bodnieks
    -3

Sodien tiku putninjaa civ civ, beidzot varu beigt spelet cs un sakt macities.

• H5x
      0

Es arī tiku, chota nesanāca

• 9000
    0

Nesen atradu sev full premade komandu, draudzīgus čaļus no Somijas (?) laikam un vienu ukraini, ar kuru katru dienu spēlējam. Interesanti, ka mums no 15 spēlēm ir aptuveni 3 zaudētas tikai. Also pirmo reizi tiku LEM. ( nu jau 2 uzvaras vēl klāt kopš rankup, varbūt drīz supreme) Kā jums ar match making? Solo gan man galīgi neiet..

• Earthquake
      +3

Man ir savs squads, vienmēr ar viņiem recigi, vakar 2 spēles nokapajam, es bez elpas bla. Abas pietam uzvarējam. Tur daži pat no 1.6 laikiem

• MGΡ 🏀
        0

Pārsvarā solo.

• RID
      0

Kā fixot šo problēmu, ja spēlē uz 4:3 1280x1024, bet Twich'ā, kad strīmo rāda kvadrātā ar melnam malām nevis full screen.

• postotajs
      -2

Kāds ,lūdzu, var iedot kādu smurf acc vismaz ar master guardian?

• MGΡ 🏀
      +1

Lietuva atkal mums priekšā. 200k turnīrs ar visiem top teams. Viļņā. 4-7 februāris.

• H5x
        0

Varetu aizmaukt, noteikti tuvakais, labakais kas bus.

• alberts00
          0

Nu Stockholma jau arī ir samērā tuvu.

• H5x
            0

Yeah, bet pieļauju, ka tur tas viss pasākums dārgāk sanāk.

• Neith
      0

Pieejami 2x CS:GO gifti, veletos par katru vismaz 7 eiro. Swedbank pārskaitījums, jūs ejat pirmais.
      Vouči
      https://exs.lv/read/neith-vouches

• Neith
        0

UppErin0

• Slepk
        0

Nu nez vai var dot vouche par to, ka tu kaut ko pērc... kā arī- ar tik maz vouches saki, lai citi iet pirmie?

• lvmazaafakaa
          0

Kāpēc gan nē? Ja cilvēks bez problēmām iet pirmais (bez visādas pissanas) var arī iedot vouch, un vouchi jau nevar uzreiz būt dahuja, tie ir jasapelna, takā tavs komentārs bija invalīds

- 1 - 2 - 3 - ... - 124 - 125 - 126 - ... - 522 - 523 - 524 -