Counter-Strike: GO

• exers
    0

Join bbys
    162.251.167.167:27015
    war3, laikam attīstīākais war3 serveris kāds ir

• exers
      0

Amerikāņu serveis, tāpēc šobrīd neviens nav online :/
      gaidu, mans niks - METH

• fyperG
      0

Nezinu kas ir war3, bet tas, ka tas ir amerikāņu serveris un būs 150 pings mani atbaida

• exers
        0

@fyperG
        neesmu drošs kā tas strādā, bet man šajā serverī ir stabils 200 pings, BET nav NEKĀDU lagu.
        hz kapēc. spēlējot competetive ar 30-50 sāku just atšķirību starp parastajiem 5.

• Sid Vicious
        -1

GG VOLVO
        Saņēmu tikko 7d CD par to, ka kickoju no komandas ārā vēžus.

• fyperG
        0

Nezinu kur šito likt pie photoshop grupas vai te, bet par cik tas ir vairāk saistīts ar cs:go, tad iemetīšu šeit. Basically, es taisu jaunu komandu, un man ir problēmas ar krāsu izvēli priekš logo lūdzu iesakat krāsas gan kronim, gan burtiem, rekur logo: https://prntscr.com/847rq0

• Earthquake
          0

Miami Heat krāsas vajag

• RID
            0

Šis. Tomēr logo nepiesaista īpaši.

• fyperG
              0

Arī nepatīk īpaši, bet gribēja, lai mainam gan nosaukumu, gan logo, vecaise logo man ir profila bildē, kas imo bija labāks. Bet anyway, ja kādam interesē, tad jaunais logo ir šāds

• Ralfs I.
          0

Tikko interesanta spēle bija.
          dd2 Tside papisām 4:11, beigās 16:11 spēli paņēmām.
          Komandā bija viens klauns kurš pirmajā halfā mācija visus bļaustijās, pēctam beidza muldēt un spēle aizgāja. Pretinieki beigās jau kko runāja par reportiem.

• Sid Vicious
            0

Mani arī reportoja visa pretinieku komanda. #mgproblems

• Sid Vicious
          0

Tikko izspēlēju vienu spēli un daļēji viņu carry, bet pretinieki mani reportēja par wallhakošanu un aimošanu lai gan spēlēju bez nekā, tipiski silveri iekrita pretī tā teikt .
          Pēc spēles gribēju pastīties to demo kur divus čaļus paņēmu ar knife, bet man nerāda to spēles maču, vtf, kādēļ tā?

• troold1er
            0

Refresh

• Sid Vicious
              0

Nav vēljoprojām .
              Varbūt dēļ tā, ka reportēja man nerāda to demo?

• troold1er
                0

Ne, ta del nevar but.

• line^
          0

Varbūt kāds grib uzspēlēt 1v1 turnīru http://cup.goldentoplist.com/turniri/12

- 1 - 2 - 3 - ... - 156 - 157 - 158 - ... - 522 - 523 - 524 -