Datori un IT

• Mr Raccoon
    0

Senā problēma vēl nav atrisināta. Laptopa baterija katru dienu sēžas nost pa procentam/diviem, neatkarīgi no tā - dators tiek lietots vai nē. Rāda ''plugged in - not charging''. Kā izrauju vadu, tā dators izslēdzas. Esmu provējis driverus updeitot. Esmu provējis izdzēst un ierubīt pc pa jaunam, bet nekā. Baterija beigta?

P.s. iebūvētā baterija. Acer aspire e15 ES1-511-C40T

• Normunds
      0

Vienkārši baterija lēnām pa milimetru, diviem slīd ārā no kontakta.

• Lv Zakis
    0

Kura video karte labāka ?
    Gtx 660 3gb vai
    Gtx 750 ti 2gb ?

• udensfiltrs
    -1

Nepieciešama palīdzība, vairs nevaru uzinstalēt Windows 8.1 uz SSD, tieku līdz Where do you want to install Windows. Izvēlos savu SSD, bet parādās error - We couldn't create a new partition or locate an existing one. Esmu izmēģinājis lielāko daļu fixus, nekas neiet.

• sveetavots
    0

Varbūt tāds retarted jautājums, bet ka var samazināt ekrāna izmēru un un formatēt pc. /Win10/

• QQuantum
    0

PC sācis mest virsū kkādus script error, logs satur tekstu, kas rāda line, char, URL un code. Nesaprotu, kādu iemeslu dēļ tā notiek. Ja var palūgt, konkrētu skaidrojumu, esmu rookie datoros.

• Laciz
    0

Derētu Exa palīdzība :
    Kompis jau kādu laiku pats negrib īsti slēgties iekšā. Iepriekš slēdzās tikai ejot caur BIOS uz mainot palaišanas avotu uz ''Windows Boot Manager''. Kad kā palaišanas avots bija HDD, nekādas reakcijas (tikai tā apakšvītra augšējā stūrī mirgo).

Šodien pat caur ''Boot Manager'' palaišana nebija veiksmīga, bet tad pēkšņi vakarā aizgāja. Kādas idejas, kas tur ir sa*ists? Un kā to novērst?

Un tieši pirms aizgāja, parādijās šādi ķeburi (?).
    Rādīt spoileri

Pls, ex.
    @obsidian
    @alberts00
    @pankijs

- 1 - 2 - 3 - ... - 21 - 22 - 23 - ... - 51 - 52 - 53 -