Datori un IT

• skeletons8
    0

Kādi ir galvenie parametri mūsdienīgam televizoram?

• Pampox
      0

Kā minimums 1080p un plati apskates leņķi.

• skeletons8
      0

Ir kādi konkrēti modeļi ko Jūs varētu ieteikt?

• vw scirro
      -3

400hz +, jo 100hz teļuku es jau skatījos 2005tajā...

• nikomans
    0

Kāds var palidzēt saprast , kas ir N series cards Nvidia meklēju neko neatrodu. Rādīt spoileri

• Teemu
    0

Exs help, kad slēdzu iekšā pc,dažas sekundes iet, tad restartējas, sāk skanēt diezgan ātri un izslēdzas pēc pāris sekundēm.P.S ramu pārbaudīju, gigabyte h81m-s2pv mātesplate,10+ pīkstieni stabili

• Teemu
      0

Bez ram nemainās ritms

• LLL
    0

Exs, palīdziet ar compatibility. Nekādu taču problēmu nebūs, ja es šo RAM https://www.1a.lv/datoru_komponentes/ram_flas...dimm_kvr13s9s84 iestuķēšu te? Zinu, ka laptops atbalsta līdz 8gb.

• alberts00
      0

Tev pašā laptopā vispār ir vieta vēl vienam RAMam?

• LLL
        0

Atceros, ka 1a aprakstā bija rakstīts, ka 2 sloti kopā, viens brīvs, vēlāk atskrūvēšu, iečekošu savām acīm.

• alberts00
          0

Ieraksti laptopa modeli un "service manual" googlē.

• PainFoinmr
      0

Cik operatīvajai atmiņai vajadzētu būt labam stacionārajam datoram?
      Man ir 2GB šobrīd, kas, acīmredzami, nav pietiekami. Nezinu, pirkt otru sticku kā 8GB vai 4GB?

• mad
        +2

Atkarīgs kāds procis un kāds pielietojums, bet nu tādam daudz maz mūsdienīgam kompim IMHO 8 ir tāds optimāls daudzums. Vecai miskastei vairāk par 4 īpaši nebūs jēgas likt.

• PainFoinmr
          0

Cik ļoti tas ir saistīts ar procesoru? Procesors man pašvaks, bet negribu tērēt virs 100eiro procesoram.

• mad
            +1

Nu tiešā veidā nekā, bet nu ja tev ir sūdīgs procis, tad uz mājas kompja tev īsti nebūs ko darbināt, kam vajadzētu vairāk par 4gb ram... nu var protams to ramu kešiem lietot un par daudz viņa nebūs, bet vnk tas nebūs īpaši lietderīgi.

• Dawgora
      0

Idejas, kāpēc man flešku uz manu windows nelasa, bet uz linux lasa? Vienkārši dīvaini. FAT32 failsistēma, never vaļā uz windows. Gparted sataisīju visu kā vajag, viss ir ok. uz Windows pat neļauj paņemt un formatēt. Esmu spraudis gan mātesplates portā, gan priekšējos portos. Draugam iedēvu uz windows, nolasa. visu.

Ideas?

• White Noise
        0

Iespraud savā windows, ieej diskpart, uzraksti list disk, apskaties vai parāda, tad pamēģini viņu clean, create partition primary, assign un noformatē pop-up logā.

- 1 - 2 - 3 - ... - 22 - 23 - 24 - ... - 51 - 52 - 53 -