Datori un IT

• WYM?
    0

Es vienkārši lol'd.
    Biju pieprasījis ,lai IZZI pārbauda manu interneta pieslēgumu. Vēlāk man piezvanīja un apgalvoja ,ka interneta pieslēgums ir normāls - internets strādā normāli ,kaut arī tieši tajā momentā man viņš bija nepārtraukti slēdzies iekšā un laukā.
    Tad vēl sakot ,ka man ir iespējams slikts kompis hihi.gif un ir jāmaksā 10 lati kā minimums par izsaukumu ,lai atkal paskatās kas man tur ir netā. Fuck you IZZI too.

Nevienam neiesaku pāriet uz IZZI pakalpojumiem ,kaut arī būs ultra mega lēta cena internetam - es par tādu sūdu kāds man tagad ir nemaksātu ne santīma ,bet nu ir slēgts līgums ,kuru lauzt maksā vairāk par 50 latiem.

• Space
      0

Lauz līgumu, var panākt, ka būs bez līgumsoda, ja viņi ir nespējīgi sniegt pakalpojumus, kuri ir minēti līgumā.

• WYM?
        0

Diemžēl mums nav tas iespējams ,esam jau interesējušies un teica ,ka jāmaksā līgumsods jebkurā gadījumā. Pakalpojumi itkā piedāvāti ir visi ,kas norādīti līgumā ,bet protams kvalitāte ir šausminoša.
        Kā arī līgumu iespējams būtu lauzuši ,bet līdz līgumam beigām palika mēnesis un dažas dienas. Nevaru sagaidīt to dienu ,kad izteikšu visu ,ko domāju par viņu internetu un apkalpošanas servisu.

• Shake Me
        0

Man ir izzi televīzija un gaidu to brīdi kad līgums beigsies crazy.gif tiešām IZZI nevienam neiesaku

• XenX
      0

Kādas funkcijas pilda signāls Power_Good?

• -Kk
      0

Kāds varētu pateikt iemeslu kādēļ man pc izslēdzas pēc apmēram 10-20min WoW spēlēšanas.Šāda problēma man ir tikai un vienīgi šai spēlei.

Būtu labi,ja arī pateiktu atrisinājumu.

• Minchuks
      0

Kāds ir kādreiz kko overclockojis? Tagad itkā provēju intel pentium e5300, CPU-Z rāda, ka frekvence ir paaugstinājusies, bet temperatūra pat izmainījusies nav. Tagad sāku domāt vai vispār var šīm programmām uzticēties, kras rāda karstumu un frekvenci.

• purawskis
        0

Neredzu īsti jēgu tādam pasākumam

• Zaker172
          0

No frekvences nemainīsies daudz, vairāk jau no voltiem.

• Forgeron
          0

Sveiki, Man jau senu laiku ir tāda problēma. Nomainīju Video karti, viss gāja izcili, bet tad nakošajā dienā spelējot Minecraft viss dators uzkarās un izmet arā Bluescreen "ati2dvag Infinite loop" nu labi caur safe mode izdzēšu ati2dvag(esmu experts) un kaut ko tur izdarīju(metu virsū vairāka pakas no latest driveriem) un talāk šis errors vairs neparādījas, bet negāja Minecrafts(Hs_err_pidNUMBER) un Counter-Strike uz OpenGL moda.(Pēc ilgiem laikiem) Pēc cītīgas informācījas google atradu lietu kā salabot minecraft(Kaut kāds catalyst center bīja jauzinstalē) nu labi viss aizgāja, bet atkal nakošajā dienā viss nofreezojas un izmet arā infinite loop. Pēc pirmās reizes man tagad visu laiku slēdzot iekšā pc uzrādās, ka pc ir ielādējies uz default režīma un ir jāspiež f1 lai turpinātu, pēctam ieslēdzoties datoram man laiks ir 00:00 1 Janvaris 2004 gads. Sāku domāt par Līdzīgas video kartes iegādes, jo man liekas ka ši video karte nevēlas daboties kā viņai vajadzētu. Ko jūs man ieteiktu darīt. P.S Aizvedu uz remontu viņš teica "Vecs dators nevar sataisīt" nav jau man tie sliktākie speci datoram, bet nedomāju ka viņš būtu tik vecs lai nevarētu neko salabot.

Processor Intel Pentium 4 CPU 2.40GHz
          Video karte ATI 9550

• alberts00
            0

Kāda bija vecā video karte?
            "ieslēdzoties datoram man laiks ir 00:00 1 Janvaris 2004"
            Tur varētu būt vainīga izlādējusies cmos baterija.

• Forgeron
            0

Vecā bīja Nvidia neatceros modeli, bet bīja mazliet sliktāka par šo.
            īsti nezinu neko par to baterīju, varbūt ir kāds veids kā 100% uzzinat, ka viņa ir izbeigusies?

• alberts00
              0

Tu vecos draiverus biji atinstalējis...?

• Dawgora
            0

Sveiki. Man te viens draugs prasīja kādu bezvadu rūteri lai ņem 3. stāvīgai ēkai, ja rūteri var ielikt tikai 1 stāvā un vajag tā, lai zona kaut vai mazliet aiziet līdz 3 stāvam. Tā kā pats ļoti labi par maršrutētājiem teikt neko nezinu, atnācu paprasīt šeit.
            maksimālā cena, ko rūterim var izlietot ir ķipa 100 lati.

Un reāli ir tāds rūteris kas tik lielu zonu izdos? Cik saprotu, tas rūteris vajadzīgs kojām, kuras nav nemaz tik lielas.

• Pampox
              0

IMO lētāk sanāks nopirkt lētos tplink rūterus pa 14 latiem katrā stāvā pa vienam

• Dawgora
                0

Es zinu ka ir. Bet huļi, teica ka nevarēja. Nezinu kāpēc.

• mad
              0

Ar kārtīgām betona sienām/grīdām varētu būt diezgan neiespējami visā trīsstāvu ēkā dabūt normālu signālu no viena rūtera.

- 1 - 2 - 3 - ... - 47 - 48 - 49 - ... - 51 - 52 - 53 -