Datori un IT

• Pampox
    0

Epta, nu kas pa štelli. neveicas man kaut kā. te videokarte izrādās ir bez defekta, a tagad upsis kaut ko slēdzas iekšā / ārā. izdod to debīlo klikšķinošo skaņu totālākajā randomā.

• S J
      0

Es taču tev teicu, ka videokartei nav nekāda defekta, bet gan tikai lolītei un draiveriem.

Par UPSi - spriegums?

• Pampox
        0

Spriegums ir pietiekoši labs. uz manu istabu iet viena fāze un otra fāze iet pa pārējām 3 istabām, so patērētāju ir maz. tagad kaut kā apstājies ir tas clickings.
        ir ideja uztaisīt clean install windai un pārmest tikai galvenos failus lai nav jākačā pa jaunu uz otra hdd. ideyuhs ?

• Pampox
    0

Dateks saka ka nekā videokartei nav, taču ar savu "veco" 7750 varēju darbināt visu un nekādu krešu.
    https://support.steampowered.com/view.php?ticketref=1446-OSFM-7767

• Pampox
      0

Bump. varbūt kāds spēj līdzēt ?

• Space
    0

Kad pārinstalēju windows viss kārtībā, iekš setup screen viss kārtībā, kad aiziet līdz setup is starting windows, viņš tur arī paliek, protams, vecais dators nav tas ātrākais, bet neticu, ka tas ilgst stundu.. kur varētu būt problēma?

• Space
      0

Bumpīte

• PiXMA
      0

Kādu windows instalē ?

• Space
        0

Xp

• SMAILZ
      0

Kr4, nopirku jaunu PC no 1a.lv. Kad pie PC klāt lieku monitoru, monitors vienkārši neatbild, bet uz vecā pc viss iet... varbūt Jūs nezinātu, kas tā par problēmu?

• SMAILZ
        0

Viss, sataisiju, vaina bija videokartei

• Swarley
      0

Mans laptops nav slikts pēc ''statiem'', bet viņš, kā liela daļa laptopa pārkarst, un spēles sāk lagot. Varbūt ir iespējams uzlikt labāku ''cooler'' kompim vai kko tamlīdzīgu? (Es esmu tīrījis viņu, bet negribas visu laiku, bieži iztīrot(ar to saspiesto gaisu) nekas daudz nemainās..

• enemyss999
        0

Man palīdzēja 100% coolerpads, bez tā man parkarsa pēc 2h, bet kad nopirku coolerpadu ne reizi nepārkarsa , pat ja geimoju 12h

• Swarley
          0

Man ir cooler pad, ne pārāk palīdz. :/

• Subs
        0

Manam dažreiz aizsalst ekrāns uz 20 - 30 sekundēm un neko nevar izdarīt. i3 procis, bet tik un tā.

• WYM?
      0

Problēma ir sekojošo ,ka man uz portatīvā datora sāk pēc kada noteikta laika (diezgan bieži) uzlekt kautkāds logs ,kurš uzreiz arī mirklī pazūd ,tāpēc nevaru saprast ,kas varētu būt par problēmu un kā to novērst. Tāpēc lūdzu palīdzibu šeit ,ja nu kas varētu palīdzēt.
      Īsti vairs nezinu ko pastāstīt vai arī kādu ekranšāviņu ielikt vai sazinko vēl. Tāpēc rakstat un ceru uz palīdzību!

• WYM?
        0

Nvm. Sapratu ,kur ir problēma.
        ,bet iesakat priekš Winds programmu ,kas meklē nepilnības un tās izlabo. Bezmaksas protams.

- 1 - 2 - 3 - ... - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 -