Datori un IT

• Pampox
    0

Šovakar nosūtīju dateksam vēstuli par to kas notiek ar manu videokarti (VSOD). atm gaidīšu atbildi, jo biju ar to samierinājies un šodien nu tas gāja pāri visiem mēriem - 3 reizes pēc kārtas uzmeta VSOD iekš lolītes un saņēmos uzrakstīt dateksam. izmēģināju catalyst 13.2 , 12.6 12.4 un citas versijas, kā arī 2 stundas braucu furmarkā - nekāda efekta lai izaicinātu VSOD , tas parādās tikai lolītē. pamēģināju cleaninstall lolīti - tas pats. ggwp. tl;dr RMA videokarti

• S J
      0

Ja tas notiek tikai spēlējot lolīti, tad vaina pilnīgi noteikti nav videokartē, bet gan lolā. Kautkas liek nocrashot videokartes draiverim, un tu saņem BSOD.

• Pampox
        0

Tas nav bsod. tas ir Vsod. vertikālas līnijas pa visu ekrānu n shit. man vienīgajam nav tāda problēma, ir daudzi eiropā un 'merikā kuriem šis pats defekts un palīdz tikai RMA

• S J
          0

Still. Ja tikai spēlējot lolīti, tad tā ir tikai un vienīgi lolītes vaina.

• slowhands
      0

Varbūt, kāds no jums man paskaidros visu saistībā ar, to saucamo, mobīlo i-netu. Šobrīd atrodos Somijā un izmantoju Iphone, lai hostētu un izveidotu wifi tīklu. Cik zinu, ņem 3G zonu. Pa dienu i-nets ir ātrs kā elle, bet vakaros un dažs brīžos nepatīk, ka ieķerās vai pazūd un jāiet pārestartēt iphone. Biju iegājis veikaliņā, kurā piedāvāja modēmu, kas ķers 4G zonu. Kāda būs atšķirība starp 4 iphone 3G zonu un modēmu, kas ķers 4G zonu.!? Cik liela (signāla ziņā, ķers labāk, sliktāk, vai pārlēks no 4G uz 3G, bez noraustīšanās, ja kkas un vai nebūs ar pārestartēšanu problēmas)? Kādam ir pieredze? I-neta ātrums 15-20Mb/s standarta, bet varot pat brīžiem aizskriet līdz 100. Tā man teica tai veikaliņā. Paņemšu modēmu + jaunu tarifu, ar ikmēneša maksu un neierobežotu limitu.

Un jā - vai es varēšu paspēlēt online spēles kā dota 2?

• S J
        0

Ja tur ir LTE pārklājums, droši.

• slowhands
          0

Es neko nesaprotu sīkāk - kas ir LTE un kāda atšķirība starp 3G un 4G? Un vai modēms ķers krietni labāk par iphone 4?

• S J
            0

LTE = 4G = jaunais sakaru standarts. Par ķeršanu nezinu, bet ātrums ir daudz lielāks.

• PiXMA
      0

Lol kas par hu*** ?!

vakar man vēl rādās Vertex Sharder version 2.0a ,šodien 0.0 !
      Kāds nezin kā dabūt atpakaļ ?

• PiXMA
        0

Skatijios visi jauni uzinstalēti.

• S J
        0

Draiveris 100%

• PiXMA
        0

Ok apstīšos.

• Pavārs
      0

Video programma.
      Esmu dizgan liels iesācējs, jā..nu bet agrāk veidoju kkādus video uz AVS Video Editor.

tgd projektu nedēļā man diena brīva lai uztaisītu video no daudzām klases bildēm.
      kādu programmu lietot?

sony vegas, cik skatījos, pārāk sarežģīts priekš manis.

• Swarley
      0

http://datori.dataleks.lv/lv/item/pc-personalie-datori:5634
      Šitam varēs upgreidot komponentes? (RAM, procesors?)

• SuPeRgOvS
        0

Kāpēc ne?

• Pampox
        0

Dataleks. k.

• Swarley
          0

Vari kko sīkāk? biggrin_mini2.gif Es newbs, bet plānoju pirkt datoru. biggrin_mini2.gif

• Swarley
        0

Neko daudz no šitām štellēm nesaprotu, nolēmu ''pakonsultēties'' ar jums. Tātad, domāju upgreidot sava laptopa CPU, un gribēju kko palētu, bet ar normāliem GHz. Vai šitais CPU ir labs? http://forlife.lv/lv/info/cpu-desktop-athlon...3151614226.html

• Pampox
          0

Laptopam bāzt desktopa cpu ? hihi.gif labāk nemaini, tas ir čakarīgi as fuck plus arī dzese parasti jāmaina

• Swarley
            0

Dang, pareizi.. Man tad jāskatās speciāli laptopam? Viņi dārgāki laikam būs..

• packard
          -4

Es pilnigi un noteikti ar neko no ta nesaprotu

- 1 - 2 - 3 - ... - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 -