Ēdieni, to receptes un veidi

• Hibs
    0

Šodien sevi lutinu. Vārīti kartupelīši ar siera mērci un vistas fileju citrona marinādē. Ņamm!
    P.S. Bildes gan šoreiz nebūs. sad_mini.gif

• kajapansa
      0

Bildi vai ari neticu!

• Hibs
        0

1. Man vairs nav normāla telefona, tā jau būtu nofočējis.
        2. Es jau apēdu visu. Nu labi, kartupelīši un siera mērce vēl viena porcija ir, bet vistiņas gan vairs nav. sad_mini.gif

Taisnības labad gan jāsaka, ka kartupelīši man izjuka un ka filejas marinādei biju pielicis par daudz citrona, taču garšīgi bija šā kā tā.

• ice cubes
      0

Meh..Marineeta siljke ar biezpienu.

• Ridiculus
    0

Uzsildīju makaronus flotes gaumē un uztaisīju gurķu-tomātu-siera salātus. Šķiet, ka pagājis kāds laiciņš un man gribas vēl šāda garduma! biggrin_mini2.gif

• latvia gamer
      0

Viwnīgais ko es ilgi varu izturēt ir aukstā zupa un picas, neko citu biggrin_mini2.gif

• Ridiculus
        0

Kā saprast "ilgi izturēt"?

• latvia gamer
          0

Parasti, ja es paēdu, otreiz man vairs nenāk iekšā, kaut vi nedēļas laikā, man vienkārši negribās.

• Earthquake
    0

Kā vislabāk, garšīgāk, vienkāršāk būtu pagatavot sviesta pupas ? mani resursi ir ierobežoti, nekas daudz pašlaik mājā nav biggrin_mini2.gif

• kamaziK
      0

No sākuma izvāri, ja nemaldos un tad izcep ar sviestu, bet sviestu nevis tauku pastu, jeb Margarīnu.. Es tikai neatceros par to vārīšanu, sen neesmu taisijis..

• Space
      0

Sautē, lai sanāk ''chili''. Receptes.lv atradīsi.

• kamaziK
    0

Aizvakar kopā ar mučiņu sataisijām Lazanju.. Ja atradīšu bildi mučinas datorā, tad deliverošu.. Pirmo reizi ko tādu taisijām un varu teikt, ka nebiju Dissapointed.

• Jesus
    0

Damn taisīju aknu mērci un piededzināju aknas, iznāca rūgta un pretīga sad_mini.gif

• obsidian
      +1

Man aknu mērce vienmēr liekas pretīga.

• Mahjarrat
        0

Mērce ir superīga. Kādas aknas izmantoji?

Aknas ir tas produkts, kas ir ļoti maz un ātri jācep. Viņas ļoti fiksi piedeg ja nemaisa.

• Ridiculus
        0

Uj, sakārdināji. Sagribējās aknu mērcīti ar mīcītiem kartupeļiem..

• Whisper
      0

Proteīna kokčiks un visss... tukšs ledusskapis.

- 1 - 2 - 3 - ... - 31 - 32 - 33 - ... - 93 - 94 - 95 -