Ēdieni, to receptes un veidi

• Hibs
    0

Kā jums, draugi, vispār ir ar to gatavošanu - vai jums pašiem patīk stāvēt pie plīts un gatavot?
    Ar mani ir tā, ka man ļoti patīk, aj neviens netraucē. Vienīgi lielākoties kāds traucē vai arī ir baigais slinkums. Bet pašā procesā ir sava burvība, it īpaši, ja kaut ko nedaudz eksperimentē un gatavo pirmo reizi. Un tas nelielais uztraukums, pirms tiek celts galdā, it sevišķi, ja gatavo ne tikai sev.

EDIT: aizmirsu pieminēt - ikdienā gan visai beiži palīdzu mammai virtuvē. Reizēm pats uzprasos, reizēm mamma mani pasauc. Tā man palīdzēt arī tīri labi patīk, bet tas tomēr arī nav tas.

• latvia gamer
      0

Man patīk ja neviens netraucē un tikai sev, vienīgais, kas novērtē ka taisu ēst ir tēvs, bet pārējie kritizē un tāpēc taisu sev tikai.

• Earthquake
      0

Slinkums sevi piespiest sākt gatavot, kad iesāku, tad jau to daru ar prieku, pašam patīk gatavot. Gatavoju nereti savai ģimenei, parasti jau garšo mans gatavotais.

• Dawgora
      0

Man patīk strādāt virtuvē, bet man patīk ka ar mani kāds kontaktējas virtuvē. es nezinu, bet man patīk taisīt ēst.

• Zaps
    0

Vārīti makaroni ar dārzeņu sautējumu (kabači, zirņi un Pūres tomātu mērce makaronu ēdieniem kārtīgi savārīti kopā), sviestmaizes ar avokado un pipariem un sviestmaizes ar Rokfora sieru. Klāt dzeru Schweppes tonikūdeni. Ir pat ēdams, es šokā.

• Hibs
      0

Gandrīz uzvari mani šovakar. Bet bildi gan derētu deliverot!

• Earthquake
      0

Roltoni, aukstā zupa un Sviesta pupas. Man garšoja manas vakariņas :-D

• Zaps
        0

Gribēju zirņu vietā sautējumam likt klāt sviesta pupiņas ar visām pākstīm, bet nekur neatradu ciešamas kvalitātes produktu.

• Hibs
      0

Šodien vakariņās: slinkā paelja jeb rīsi ar mīdijām un garnelēm. Līdz kārtīgai pietrūkst vistas fileja un kalmāri.

• Rufus
        -1

Tik ļoti do want garneles tagad.Jāšauj uz veikalu būs.

• Pampox
        0

Es taisu kaut ko ļoti līdzīgu. porciju vārītu rīsu uzliek uz pannas, kārtīgi uzkarsē ar nelielu eļļas daudzumu, tad vidū uztaisu tādu kā krāteri un iesitu 2 olas ( vai arī omletes masu ) un tad sāku brutāli maisīt pa pannu visu kas tajā atrodas. sanāk rīsi ar omletes "panējumu" un ir tīri ok

• Hibs
          0

Nu rīsi ar olu nav nemaz tik ļoti līdzīgi šim, bet jā, arī tā ir varen laba lieta!

• Hibs
      +2

Hiba spurainās kartupeļu pankūkas.

Sastāvdaļas:
      * 4 kartupeļi
      * 2 olas
      * 1,5 ēdamkarotes miltu
      * 3/4 tējkarotes sāls
      * 1 tējkarote pētersīļu

Pagatavošana

Uz rupjās rīves sarīvē visus nomizotos kartupeļus. Pievieno klāt 2 olas un miltus, lēnām iemaisa visu viendabīgā masā, tad pievieno sāli un pētersīļus. Piebilde - var arī pankūkām klāt pievienot sagrieztu šķiņķīti, tas arī ir ļoti gardi. Cep pannā uz ātras uguns ar diezgan daudz eļļas, līdz zeltaini brūnas (no abām pusēm, protams). Pasniedz ar skābo krējumu.
      Lai labi garšo!

• Styrnucis
        +1

Pētersīļus nebiju iedomājies pielikt, bet sīpolu gan prasās.

• Hibs
          +1

Taisnības labad - es neliku klāt pētersīļus, bet gan garšvielu maisījumu (kur ir pētersīļi, sīpolu pulveris un ķiploku pulveris), tāpēc sīpols man galīgi klāt neprasās.

• Hibs
      0

Kartupeļu pankūkas ar krējumu. ņamm!

• Rufus
        0

Awwww yeahhhh... do want.

• Splateris
        0

Izskatās ka būs reids uz ledusskapi

• latvia gamer
      0

Man ir 2 jautājumi.
      1. Kad paēdat, sakat pavāram pateicību or smth, ja tas ir iespējams?
       2. Jūms patīk ka jums saka paldies un vai jūs mājā, kā cilvēku kas strādā virtuvē citi  respekē vai nē? 
      Man ir tā, parasti pasaku paldies, bet pēdējā laikā kā piemirstās un piemēram tēvs, uzticas man ja vajag taisīt ko ēst, bet māte vislaik mani kritizē, tas nav tā un šis arī.

Bet pats labākais vienmēr saņemt ''Paldies'' kad tu esi taisijis ēst.

• Ridiculus
        0

Es pēc ēdienreizēm saku "paldies", jo tā esmu audzināts un tas šķiet pareizi. Arī ēdnīcās pavārēm saku "paldies".

• ice cubes
          0

Maajas vienmeer saku paldies.Est taisu tikai sev.

• shevijs
            0

Ja gatavoju, tad praktiski tikai sev, bet ''paldies'' jau nu gan praktiski vienmēr pasaku, protams, šad tad ar domām esmu citur un piemirstas. Arī kafejnīcās un citur cenšos pateikt paldies.

- 1 - 2 - 3 - ... - 30 - 31 - 32 - ... - 93 - 94 - 95 -