Ir pelmeņi, lūdzu kādu foršu veidu kā tos pagatavot.
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
Ridiculus 05.03.2013. 16:26 teica:
Kas bija jāliek klāt kartupeļiem, gatavojot kartupeļu pankūkas? Miltus un olu?
- 0
Whisper 05.03.2013. 16:28
Jā + pienu vari, vēl nedaudz cietes un citronskābes, lai tumši nepaliek.
- 0
Mr Raccoon 05.03.2013. 16:30
Bet tumšas labāk :c
Pieliec tā pavairāk sāli un cep plānas, rīvētas. Sanāks kraukšķīgi
- 0
Mahjarrat 02.03.2013. 23:00 teica:
Šodien otro dienu pēc kārtas cepu biezpiena pankūciņas. Šodien beidzot beidzās biezpiens.
Ja gribat, iedošu tiešām labu recepti.
- 0
Hibs 25.02.2013. 15:15 teica:
Ak dievs, kāpēc es vienmēr tā sūkāju, ja kaut kas jācepj uz pannas? vienmērkrītu galējībās. garšvielas nav gana daudz vai arī ir pārsālīts, ar eļļu tas pats. plus vēl gandrīz vienmēr turu par ilgu un piededzinu.
ja kādreiz kaut kas jātaisa cepeškrāsnī, tad gan parasti viss ir ok, bet uz pannas... vienkārši katastrofa.- 0
Mahjarrat 25.02.2013. 20:50
Tas ir normāli. Tehniku var iemācīties visi. Bet to, vai ir īsts talans un potenciāls uz to, var pateikt pirmajās reizēs. Tas attiecas arī uz mājām, tev gatavošana būs jāatstāj sievas ziņā :]
- 0
Rufus 01.03.2013. 09:15
Nekad nav paticis margarīns.Dodu priekšroku sviestam, lai gan nu jau apmēram gadus 3 neizmantoju ne vienu, ne otru.












