Ēdieni, to receptes un veidi

  • Ridiculus
    0

    Vai jums arī, ēdot pašgatavotu maltīti, ir garšas erekcija? Manuprāt, es savas gastronomiskās vēlmes ļoti labi apmierinu. Manis ceptie kartupeļi, manuprāt, ir garšīgākie, kurus esmu ēdis.

    • Moondefender
      0

      Same! Kad pats sev gatavoju ēst sanāk ideāli! (nu protams, tikai manas domas^^)

    • obsidian
      0

      Psiholoģiski sevis gatavots ēdiens ir sasodīti labs.

    • latvia gamer
      0

      Te varu piekrist, nu tikai tajos gadijumos, ja zini kā jātaisa biggrin_mini2.gif

  • SuPeRgOvS
    0

    Ko lai iesāk ar želatīnu?

    • Eduards
      -1

      Apēd. problem?

      • SuPeRgOvS
        0

        Nedomāju ka būs labi...

    • Mahjarrat
      0

      Uzbriedini aukstā ūdenī. (Ūdeni vajag 2x vairāk kā želatīnu, jābriedina vislabāk ir krūzītē.)

      Tad izkausē ūdens peldē.

      Atdzesē līdz ~30*C un tad pievieno putukrējumam kuram pievienots vaniļas ekstrakts (nu pēc garšas).

      Kārtīgi izmaisi.

      "Ielej" kādā bļodā un liec ledusskapī.

      Tadā: Tev ir Vaniļas krēms.

    • Zaps
      -1



      Aizgāju uz darbu pasēdēt un pamācīties likmes paaugstināšanas testam. Kolēģes atnesa šitādu brīnumu vakariņās. ^^

      • Mahjarrat
        -1

        Atgādina mizlīgu kruasānu nez kapēc biggrin_mini2.gif

    • Hibs
      0

      Savādi, bet es krietni labprātāk ābolus ēdu, ja tie ir sagriezti daiviņās. Vienkaŗši tāpat grauzt ābolu man nez kāpēc nepatīk. Vēl kādam tā ir?

      • Persepolis
        0

        Man. Dīvaina sajūta zobiem kad graužu veselu.

      • Jānis
        0

        Man tā ir, man liekas tas ir tāpēc, ka ābols izskatās labāk.

      • Eduards
        0

        Sagriezti daiviņās man viņi liekas parocīgāk ēdami, graužot visu abolu tāda kkada tizla sajūta.

    • Jesus
      +2

      Maximā nocenotas karpas 1,99 ls/kg


      Nopirku 2kg'amīgu izņēmu iekšas, "nomizoju" zvīņas un iemarinēju


      Marinādes sastāvs :

      • 1 ēdamkarote medus,
      • 3 ēdamkarotes mārutki,
      • pus pačka ar majonēzi,
      • "zivju" garšvielas,
      • nedaudz citrona sulas.


      Rīt ēdīšu kā karalis.

      • Ridiculus
        0

        Es tāds pastulbs, bet pēc tam tu to zivi cepsi uz pannas vai cepeškrāsnī vai kā citādi gatavosi?

        • Jesus
          0

          Cepeškrāsnī uz kādiem 180 grādiem aptuveni 1 ar pus stundu.

      • Jayden James
        0

        Pilnīgi degunā saskrēja tā smarža.

    • Ridiculus
      0

      Vai jūs zināt kādus sporta latviešu forumus? Forumus, kuros tiktu apspriests pareizs uzturs, ķermeņa būvēšana, aktīvs dzīvesveids u.tml.

      • Whisper
        0

        Dr.lv grupas neder?

    - 1 - 2 - 3 - ... - 50 - 51 - 52 - ... - 93 - 94 - 95 -