Ēdieni, to receptes un veidi

• Moondefender
    0

Banānu nutella! <3 <3 <3

• Jānis
      0

Pic?

• Moondefender
      0

Muttere no vācijas atveda. Pirmo reizi dzīvē kko tādu ēdu! biggrin_mini2.gif Tāda 2-krāsaina nutella. Riktīgi laba!

• Ridiculus
        0

Tā taču tāda pati kā parastā, tikai ar gaišu krēmu pa vidu.

• Mr Raccoon
        0

Nesaprotu tos, aks saka 'Fūū, bietes'. man personīgi ĻOTI garšo bietes. Vienkārši marinētas bietes vai kādi biešu salāti (bietes, kāposts, ābols utt.)

• shevijs
          -2

FŪŪ Bietes!

• SkitsVicious
          0

Bietes + ābols?

• Minchuks
            0

Vispār nesaprotu kā par ēdienu var teikt ''fūū"

• Ridiculus
            0

Pusdienas.

Viena no rīta izvārītās auzu pārslu biezputras porcija. Pieliku klāt vēl 2 ēdamkarotes jāņogu ievārījuma. Garšoja vareni. Gandrīz kā deserts. Tālāk jāpiebiedz krabju salāti, kuri drīz jau būs metami ārā (bet pēc šīm pusdienām, šaubos, vai kas paliks), klāt piekožu kausētā siera maizītes ar marinētiem gurķīšiem virsū. smile_mini.gif

• shevijs
            0

Ir, sacepu 2 olas, uzsmērēju dažas maizītes ar svaigo sieru, klāt pašaudzēta piparmētru tēja - lieliski, tagad tik jāpagūst paēst līdz autobusam. biggrin_mini2.gif

• shevijs
            0

Vakariņās kartupeļi ar maltās gaļas mērci, klāt vēl pašaudzēts tomāts - mmm.
            P.S. Jau esmu noskatījis rītdienas brokastis, cerams izdosies pabrokastot pirms skolas. hihi.gif

• Ridiculus
              0

Lūk, tagad tu mani sakārdināji, jo pats smērēju maizītes. Pašlaik slinkums kaut ko gatavot, dzīvokļa biedrs arī guļ. Jāgaida, kad celsies, un jāsagatavo vakariņas. Citādi pa 1 porcijai gatavot ir stulbi..

• 4fun
              0

Es želeja.

Būšu želeja par visiem, kas šodien ēda vakariņas. Jo es needu sad_mini.gif

• Ridiculus
                0

Vēl var paspēt.

• Ridiculus
            0

No rīta aplēju auzu pārslu biezputru. Nebiju gaidījis, ka būs tik garšīgi. Ar siermaizīti vispār ir super!

• Static
              0

Ar ievārījumu vēl labāk.

• Ridiculus
              0

Man putra izrādījās bija ar ogu un kaut kādiem vēl gabaliņiem. smile_mini.gif

• Mr Raccoon
                0

Tas jau tā kā muslis.

- 1 - 2 - 3 - ... - 66 - 67 - 68 - ... - 93 - 94 - 95 -