Ēdieni, to receptes un veidi

  • Rocky__Lv
    0

    Izdomājām ar draudzeni taisīt kulinārās izvirtības - ja ne Baltā Nakts, tad fondue siera vakars. Varbūt ir ieteikumi, ko eksotisku un garšīgu varētu pagatavot saldajā? smile_mini.gif Tāpat vēl jāizvēlas labs baltvīns, zinātāji varētu kaut ko ieteikt. ^^

    • Arnis
      0

      Vīna izvēli vari prasīt ropsim biggrin_mini2.gif

  • obsidian
    0

    Nākamreiz, kad lielaties, ka ēdāt pelmeņus vai boršču.
    https://sivens.wordpress.com/2012/09/04/kulinarie-nosaukumi/

    • Mr Raccoon
      0

      Ravioli apkārti ir makarons, kuram sastāvs nedaudz savādāks, nekā pelmenim. Risotto - plovs? Risotto gatavo arī be gaļas gabaliņiem un es galīgi nevarētu aptiekt, ka risotto ir plovs.

  • SuPeRgOvS
    0

    Pica ar salami un baravikām+Kafija+svaigi gurķi+ cs 1.6.

    • Mārtiņš
      0

      FML, pašlaik mājās badojos.
      #GOINGTOSHOP

    • SuPeRgOvS
      0

      FML, cs.exs.lv neiet.

  • faits1
    -1

    Auzu pārslas ar iebiezināto pienu, ko tik es neizdomāju. biggrin_mini2.gif

    • Le Mambo.
      0

      Saldi.

      • faits1
        0

        Tas gan, vajag mazāk to iebiezināto pienu, nekā es tagad pieliku...

  • Moondefender
    0

    Kādos ēdienos izmanto adžiku?

    • Sapienta
      0

      Patēvs pie gaļas liek klāt. Man pašam viņa liekas pretīga.

      • Moondefender
        -1

        Man jau ar liekas pretīga! biggrin_mini2.gif Bet es domāju, ka moš ar kādiem ēdieniem varētu garšot labi!

      • Hibs
        +1

        Adžika ir nolāpīti lieliska mērce. It sevišķi Pūres taisītā. Protams, tā nav jāliek daudz klāt, tā ir tikai piedeva. Lieliski garšo kopā ar gaļas ēdieniem.

  • Space
    0

    Cepta vistas fileja ar klasiskajiem zaļumu salātiem un jaunajiem vārti apceptiem kartupeļiem, ņam, ņam.

- 1 - 2 - 3 - ... - 69 - 70 - 71 - ... - 93 - 94 - 95 -