Ēdieni, to receptes un veidi

  • Mr Raccoon
    0

    Mājas čipsi ar lauku mārrutku garšu rullē! Patīkams pikantums.

    • Zaps
      0

      Man darbā jātaisa karstie kartupeļi uz kociņa, man tie garšo labāk.

    • Jesus
      0

      Paštaisīta ledus tēja uz 1l nepieciešams:
      2 tējas Greenfield ar aveņu garšu maisiņi
      1 apelnīns, kuram izspiest sulu
      1l ūdens.
      Diezgan labi, ja godīgi, to visu iemet saldētavā, kad tēja ir atdzisusi līdz istabas siltumam, vai pievieno ledu.

      • Jesus
        0

        Ā JĀ UN 2 ĒDAMKAROTES CUKURA (VAI PĒC IZVĒLES, JA GODĪGI)

      • Whisper
        0

        #2 recepte
        "Mēness pelmeņi"
        Produktus iepirkt var tikai pilnmēnesī!
        Kas bus vajadzīgs:
        Milti - 1kg
        Olas - 2 gab.
        Liellopu gaļa - 1 kg
        Cūkgaļa - 1 kg
        Sīpols- 3 gab.
        Ķiploks - 3 zobiņi
        Sāls, pipari, pēc jūsu patikas.

        Kad visu nopirkāt ejat uz virtuvi un paņemiet lielu bļodu, kur jūs varēsiet iemaisīt mīklu. Beriet tur 1 kg miltu un divas olas. kad maisīsiet nedaudz pielejiet ūdeni, lai mīkla nebūtu pārāk sausa. Maisāt līdz mīkla pārstās lipt pie rokām. Maza piebilde, ja jūs pielējāt pārāk daudz ūdens, neuztraucaties, vienkārši piemetat vairāk miltu pa virsu.
        Kad mīkla gatava ķeraties pie gaļas! Sagriežat un izlaižat caur gaļas malšanas mašīnu kopā ar sīpolu un ķiploku gabaliem. Nav svarīgi kāda jums tā ir, mehāniskā vai elektriskā.
        Tālāk izstumdāt mīklu līdz tā kļūs ~ 5 mm plāna. Taisāt mazas gaļas piciņas un liekat uz mīklu. Ņemiet glāzi, tai jābūt apmēram 7 cm diametrā, un izspiežat apaļas formas no mīklas, kur pa vidu ir gaļa. Apli saloki un Tu dabūsi pelmeni. Apmēram pusi met verdošā ūdenī un vāri, otru pusi met uz karstas pannas. Kad viss būs gatavs (parasti vārītie ir pirmie) ņem laukā un liec uz šķīvja, pa virsu bliez krējumu! Tādi tie ir pašpagatavotie "Mēness pelmeņi".

        Ir labas ziņas, es dabūju fotokameru, tāpēc nākamās receptes būs ar bildēm.

      • Space
        0

        Rīsi ar šampinjonu mērci un karbonādi franču gaumē, omnomnom.

        • RolX
          0

          Me want

        • itsaprenk
          0

          Negaršo ne rīsi, ne sēnes. Me is gusta not want ok?

      • Whisper
        0

        Laiku pa laikam likšu mazas un neparastas receptes.
        Pirmā recepte: Kā pagatavot Tar-Tar.
        Tar-Tar ir poļu nacionālais ēdiens. Galvenais elements ir jēla gaļa. Staigā leģendas, ka poļu jātnieki gaļu lika zem sēdekļa, tādā veida jājot uz zirga to pakāpeniski atdauzot, līdz gaļu varēja sakošļāt.
        Kas jums būs vajadzīgs:
        Gaļa, vēlams faršs (malta gaļa), varat ņemt arī karbonādi, tikai tādā gadījuma, jums nāksies kārtīgi papūlēties to atdauzot.
        Ola
        Sviests
        Sojas mērci
        Asā paprika
        Jebkādas garšvielas, kas jums patīk
        Ņemiet 100 gramus maltas gaļas un maisāt ar vienu olu un nedaudz sviesta, līdz tas viss pārvērtīsies viendabīgā masā. Tad metat iekšā sāli un pārējos mēslus pēc garšas.
        To, kas sanāca liekat uz maizi, virsu var uzmest arī siera gabalu.
        Labu apetīti.

        (nav ieteicams cilvēkiem ar kuņģa slimībām, vai vienkārši, vāju kuņģi)

        • Moondefender
          0

          Ko nozīmē vājš kuņģis. šī recepte pat izskatās diezgan garšīga, moš varētu ietestēt! smile_mini.gif

          • Whisper
            0

            Nu daudzi cilvēki nespēj pieņemt to faktu, ka produktus var ēst arī jēlus. Cits tiešam nevar pārstrādāt jēlu gaļu.
            P.S. Principā poļi pirms šī ēdiena izdzer 100g vodkas, laikam dezinfekcijai biggrin_mini2.gif

            • Ramekin
              0

              Esmu viens no viņiem, vienīgi uz maizes jēls lasis ar citronpipariem vēl liekas pieņemams

        • Space
          0

          Kaltēti kalmāru taustekļi, mm, dārgi, bet ir to vērti.

          • Moondefender
            0

            Pēc kā garšo? Esmu jūras velšu piekritējs, bet nekad nav sanācis pagaršot.

        - 1 - 2 - 3 - ... - 76 - 77 - 78 - ... - 93 - 94 - 95 -