Ēdieni, to receptes un veidi

  • Whisper
    0

    Vienkārša baltmaize nosmērēta ar krējumu un pa virsu sagriezti āboli. Mmm...

    • Mahjarrat
      0

      Pff. iemērc to baltmaizi pienā. Uzcep. Tad ar krējumu + cukuru un tad vari ābolus likt.

      P.s. Kāds krējums? Veikala vai Tirgus?

      • Whisper
        0

        Lauku, vecmammas māsa atveda.

    • Avril Lavigne
      0

      Neesmu nekad eedis, baltmaizi ar aaaboliem biggrin_mini2.gif

    • Ridiculus
      0

      Mmm, amerikāņu stila brokastis - olas vēršacī un maizītes. smile_mini.gif

      • Ridiculus
        0

        Ai, nu viņi tāpat nāk no vienas mātes..

      • Dawgora
        0

        Nav vēl tikai bekons.

      • Nerdiņš 85
        0

        MMM sen neēstais plovs liekās nekas garšīgāks nevar būt ;D

      • Whisper
        0


        pierakstat receptes un mācaties gatavot.
        Uzceļ garīgo biggrin_mini2.gif

      • Space
        0

        Mmm, rupmaize ar šķiņki un pa virsu pūres adžika.

        • Space
          0

          Rupjmaize*

        • Hibs
          0

          Baltmaize ar meža zvēra (alnis, I gess, neesmu pārliecināts) desu un pa virsu pūres hrenovina. Close enough. Žēl, ka nebija rupjmaizes. :/

        • Nerdiņš 85
          0

          Mehh man tikai rolltons :>

      • Mr Raccoon
        0

        Jūs aukstajai zupai parasti liekat klāt etiķi?

      - 1 - 2 - 3 - ... - 78 - 79 - 80 - ... - 93 - 94 - 95 -