Garīgums

  • Siamese
    0

    Varbūt neviens man nemūžam nenoticētu un nekad to neesmu tā īsti teicis, bet es divas reizes esmu sazinājies ar viņpasauli... nopietni. Abas reizes ar savu vecvecmāmiņu, kuru ļoti cienīju. Viņa nomira pirms dažiem gadiem, kad viņai jau bija 93 gadi. Sākumā viņa nāca pie manas mammas, no kuras laikam man ir šīs spējas, jo mamma vienu laiku ar to visu nodarbojās pavisam nopietni. Tā arī bija pirmā reize, jo mana mamma viņu izsauca un uz pāris sekundēm pat gandrīz iemiesojās manī (bija tāda sajūta, tas bija kas neikdienišķs un neticams), bet es neļāvu, jo nobijos. Tad pāris dienas vēlāk viņa atnāca arī pie manis uz istabu un pat pāris reizes neskaidri viņu pamanīju, bet tad kad mani sāka celt uz augšu es nobijos un negribu vairs mēģināt. Bija tāda sajūta, ka mani mēģinātu aizraut uz citu pasauli. connie_mini_huh.gif Esmu mazliet nobijies to atkārtot... kādi ieteikumi? Vienreiz arī bija pieredze pirmajā meditācijas pakāpē, kad gulēju un paskatījos uz savu ķermeni no augšas, kamēr biju izlidojis. Arī tad sabijos un pārtraucu, jo esmu dzirdējis, ka ja to lietu neprot, var palikt prom uz visiem laikiem komā.

    • Susuris
      0

      Bāc, tevi apskaužu. Esmu lasījis drusku un skatījies video par astrālo projekciju (stāvoklis, kad garīgi pamet no savu ķermeni viegla miega laikā), taču pašam nav sanācis. Interesanti, ka visos avotos sajūtas procesa laikā ir vienādas, tādēļ šķiet, ka tas tiešām varētu būt kāds medicīnisks stāvoklis. Kaut kas līdzīgs t.s. "lucid dreaming" (ko, starp citu, varot padarīt spēcīgāku, pirms gulētiešanas apēdot drusku konkrēta vitamīna - pameklēšu avotu).

      LABPTS: Lūk, B6 vitamīns. Esmu redzējis veikalā.

      • Siamese
        0

        Nu ir tā, ka man nav jēgas no tā visa, jo es to nepārzinu pietiekami labi. Ja es to izmantotu tagad, tad es ļoti riskētu ar savu matēriju, kas atrodas uz zemes. Nez kur es būtu aizceļojis, ja es atļautu sevi nest līdzi vecvecmāmiņai? Varbūt viņa vienkārši gribēja man parādīt to pasauli?

    • Siamese
      0

      Un man prieks, ka beidzot varu to kādam pateikt un mani neuzskatīs par frīku.

  • Siamese
    0

    “Tu nerodies brīdī, kad piedzimst tavs ķermenis, un nemirsti tad, kad tas iet bojā. Muļķīgi ir uzskatīt, ka telpa trauka iekšienē rodas brīdī, kad podnieks izgatavo trauku, un izzūd, kad trauks saplīst. Iekšējā apzināšanās, kas mīt ķermenī, ir brīva no ķermeņa, prāta un jūtu jēdzieniem „vēlams” un „nevēlams”. Iekšējā apzināšanās ar šiem jēdzieniem saskaras tik vien kā ceļotāji, kas uz brīdi satikušies iebraucamajā vietā, vai kā upes nesti baļķi, kas straumē saskrienas un šķiras: viņu tikšanās un šķiršanās nerada apziņā nedz laimi, nedz nelaimi. Kādēļ gan cilvēki, piedzīvojot to pašu, priecājas un skumst?”

    [ Vāsištha ]

    • Susuris
      0

      Nu, uzstādījums par dvēseli kā nemirstīgu nav pierādāms un būtu pretrunā ar Einšteina (ja nemaldos) noteikumu, ka enerģija Visumā nezūd un nerodas no jauna (kur gan visas pagātnes ļaužu dvēseles būtu palikušas)? Šis citāts vismaz mani neiedvesmo.

      • Siamese
        0

        Btw, man ir bijusi tā veiksme runāt ar ŠĪS adreses radītāju un cilvēku, kurš vada lekcijas visā Latvijā. Ar viņu diezgan ilgi runāju pēc vienas lekcijas un lekcija patiešām ļoti aizrāva. Pāris dienas pēc tam redzēju viņu vienā sarunu šovā un tad vēl esmu redzējis intervijas ar viņu. Apbrīnojami gudrs cilvēks.

  • Susuris
    0

    Lasot mītisku šausmu stāstu rakstnieka Lovkrafta darbus (seni Visuma dievi mitinās tumšajos Visuma nostūros un primitīvi kulti cenšas viņus atsaukt uz Zemes ar okultu zinību palīdzību), uzgāju šādu okultu kustību, kas izmanto čaļa vārdā "Saimons" sarakstītu grāmatu Necronomicon par bāzi savai, kā paši to dēvē, "Tradīcijai". Kustības mājaslapā warlockasylum.wordpress.com ir ārkārtīgi daudz rakstu par šo it kā sumeriešu reliģijas turpinājumu. Raksti ir ārkārtīgi mulsinoši un nav īsti nekādu sistematizētu pamācību, taču aprakstītās tēmas ir interesantas.

    Arī tā Saimona grāmata, cik esmu pētījis, netiek uzskatīta par tīru viltojumu, varbūt tur kaut kas ir... Lai nu kā, iepriekšminētā Tradīcija man pašam šķiet par sūru, lai provētu, bet, hei, varbūt kāds atrod to par savu un pavelkās! wink_mini.gif

    Tāds kā laikam ievads šinī Nekronomikonā pieejams, par piemēru, ŠEIT.

    Church of Satan mājaslapā ir pieejams skaidrojošs raksts par šo tēmu: http://www.churchofsatan.com/Pages/FAQnecronomicon.html

    Sātanisti noliedz šīs grāmatas autentiskumu, taču tie čaļi no Papers in the Attic man liekas visai nopietni. connie_mini_huh.gif

- 1 - 2