Labvakar! Ceru, ka šodien labi pasportojāt, jo bija taču "Spēka diena". Mēs Rēzeknē gan labi atpūtāmies, mums patika. Bet nu šoreiz ne par to. Gribēju tad oficiāli atvērt pieteikšanās rakstu eXs.lv #1 futzala turnīram. Nu tad laikam ar visu pēc kārtas.

Kas? Kur? Kad?

030.jpgTātad turnīrs norisināsies 27. oktobrī, kad lielai daļai pamatskolēnu un vidusskolēnu sākas rudens brīvlaiks. Šis laiks ir, mūsuprāt, piemērotākais šādam pasākumam, tāpēc tāds arī tika izvēlēts. Pasākums norisināsies Inčukalna sporta kompleksā. Atvēlētais laiks mums būs no 14:00 līdz 19:00. Visdrīzāk visi tiksimies centrālajā stacijā, lai ar vilcienu doties uz pašu Inčukalnu. Biļetes cena ir 1.40 vienā virzienā. Brauciens ar vilcienu ir apmēram stundu no Rīgas centra. Atiešanas laiks no Rīgas centrālās stacijas uz Inčukalnu - 13:10. Atpakaļceļā šādos laikos: 19:14, 19:56, 21:56. 

Kā?

Tātad pēc aptaujas rezultātiem vienpersoniski izlēmu, kā komandas tiks dalītas. Manuprāt, izdevīgākais variants ir šāds: komandā būs 1 vārtsargs, 4 laukuma spēlētāji un 1 rezervists. Vārtsarga un laukuma spēlētāju lomu jūs jau saprotat. Rezervista loma būs tāda pati kā laukuma spēlētājiem, kā arī tas tiek ņemts kāda komandas biedra slimības vai neierašanās gadījumā. 5 laukuma spēlētāji novērsīs tukšumu spēlētāju rindās. Ja nu komandā neierodas divi spēlētāji, tad jau varēs paņemt kādu spēlētāju no citām komandām, gan jau atrisināsim šāda veida problēmas, ja tādas vispār būs. 

Kā komandas tiks dalītas? Ar random.org palīdzību. Es ticu, ka komandas būs +/- vienlīdzīgas, zinot, ka neviens no mums tā īsti nemāk spēlēt. Divas nedēļās (līdz 20.10.) notiks oficiālā pieteikšanās turnīram. Pēc tam es pieteikušos dalībniekus sadalīšu komandām pa 5/6 cilvēki. Tiem būs nedēļa laika, lai izdomātu komandas nosaukumu, izvēlētos komandas krekla krāsu. Vēl, ja komanda ir atraktīva un radoša, tie varēs izdomāt komandas emblēmu un varbūt pat nolīgt talismanu (kā, piemēram, paaicināt Ēriku, lai tā ar cepuri nodemonstrē pandu biggrin_mini2.gif ). Izdoma būs jūsu pirmais ierocis. Domāju, ka šādi noteikumi apmierinās lielāko daļu dalībnieku.

Ja nu esat pavisam pārliecināti, ka visi 100% būs turnīrā, tad varbūt rezervistus nemaz neņemšu.

Starp citu, katra komanda varēs arī pieteikt vienu tiesnesi. Tā kā mēs nealgosim profesionālos tiesnešus, tiesāsim paši. Tiesnesis būs kāds citas komandas (kas tajā brīdī nespēlē) biedrs. Tā lai nebūtu tiesāšana par labu vienai vai otrai komandai, tiks izvēlēti "trešās personas" tiesneši. smile_mini.gif

Cik?

Es nemācēšu zīlēt, cik katram izmaksā ceļš līdz Rīgas centrālajai stacijai, bet es varēšu nosaukt izmaksas, ja brauc no centrālās stacijas. Tātad zāles īres maksa ir 0.50/1.00. Tas ir atkarīgs no jūsu vecuma. Pilngadīgajiem tas maksās 1 Ls. Biļetes cena vilcienam uz Inčukalnu 1.40. Kopā izdevumi sanāk 3.80 Ls (nepilngadīgajiem) vai 4.80 Ls (pilngadīgajiem).

Pieteikties?

Jā, obligāti jāpiesakās, atbildot šī raksta komentāros. Vēlams minēt savu vēlamo pozīciju - vārtsargs vai laukuma spēlētājs, lai vienā komandā nejauši neiedalītu 2 vārtsargus. Var izvēlēties arī "rezervista" lomu, ja neesat pārliecināts, ka varēsiet piedalīties turnīrā.

Var pieteikties arī vienkārši fani! smile_mini.gif

Un, jā, pieteikties var tikai eksieši, kuri ir vismaz 30 dienas veci lietotāji. smile_mini.gif

PIETEIKUŠIES DALĪBNIEKI:

  1. Ridiculus = laukuma spēlētājs;
  2. Shevijs = laukuma spēlētājs / vārtsargs;
  3. Hey Pear = laukuma spēlētājs / vārtsargs;
  4. Staipeklis = laukuma spēlētājs;
  5. Static = laukuma spēlētājs;
  6. extrime2005 = laukuma spēlētājs;
  7. Aikis0 = laukuma spēlētājs;
  8. soccer = laukuma spēlētājs;
  9. Kambyz = laukuma spēlētājs;
  10. ke- = laukuma spēlētājs;
  11. lemonwave = laukuma spēlētājs; [?]
  12. Blackhawk = laukuma spēlētājs;
  13. Reo Fyeed = laukuma spēlētājs;
  14. Krabz = laukuma spēlētājs;
  15. Geek = laukuma spēlētājs;
  16. skills of lv = laukuma spēlētājs;
  17. Strraume fm = laukuma spēlētājs;
  18. zemesdievs = laukuma spēlētājs / vārtsargs;
  19. F L B* = laukuma spēlētājs;
  20. mailija = laukuma spēlētājs; [?]
  21. latvija18 = laukuma spēlētājs;
  22. daavis55 = laukuma spēlētājs;
  23. Riggins = laukuma spēlētāji;
  24. Mokons2 = laukuma spēlētājs;
  25. Styrnucis = laukuma spēlētājs;
  26. Whisper = laukuma spēlētājs;
  27. Sniimuz = rezervists;
  28. Jancis... = rezervists / laukuma spēlētājs;
  29. TheMachine = rezervists / laukuma spēlētājs.

FANI:

  1. Riki = fotogrāfs;
  2. Shattred;
  3. Agne*;
  4. Mr. Racoon = pārāk slinks;
  5. Maadinsh;
  6. skakri;
  7. Līnis;
  8. Nezinītis1;
  9. arvo95.

Laboja Ridiculus, labots 41x