Nākamajā rītā iedzīvotāji bija visai naidīgi. Tie bija savākušies pie kultūras nama un sadalījušies divās frontēs. "Earthquake! Earthquake! Kurbads! Kurbads!" kliedza balsis. Skaidrs bija viens, iedzīvotāji nevar vienoties par kādu noteiktu vainīgo. Nevienai pusei nebija pārsvara. Vismaz skaitliski, kauties taču neviens negribēja. Visiem bija arī bail, ka pēkšņi uzradīsies kāds mafijnieks ar uzi un apšaus pārējos iedzīvotājus.

Tad pūļa vidū iejaucās šerifs Edgars, kurš izskatījās, ka nav vēl līdz galam atžirdzis gan no pārinieka nāves, gan no pēdējās dienās patērētā alkohola daudzuma. "Klausieties, ļaudis, brrr," iesāka Edgars. "Es taču varu izpratināt abus aizdomās turamos, brrr. Sākumā vienu, *iežagojas* bet pēc tam otru."

"Šķiet, ka tu pat kārtīgi teikumu salikt nevari, kur nu vēl kādu pratināt," ieminējās pilsētas skolotājs. Pūlis iesmējās. "Viss būs kārtībā, es jums otvičaju," atbildēja Edgars. Pēc dažu minūšu pārrunām, ļaudis piekrita nodot mistērijas atklāšanu šerifa rokās.
"Es sākšu ar Kurbadu," noteica šerifs, pēc kā satvēra Kurbadu aiz rokas un devās uz iecirkņa pusi. Kurbadam tas šķita diezgan neparasti, iet pa galveno pilsētas ielu un turēt šerifa roku, viņš to uzskatīja par gejisku rīcību, tomēr neko nebilda, jo bija bail, ka šerifs viņu var kārtīgi par to sodīt.

Kurbads ar Edgaru iecirknī pavadīja dažas stundas, kad abi vīri izgāja ārā no iecirkņa, bija jau tumšs. "Dodies nu mājās, Kurbad! Taupi spēkus!" teica Edgars. Kurbads pamāja, sarokojās un devās mājās. Edgars turpretī devās uz kultūras nama pusi, lai vēlreiz pārliecinātos, ka visi pilsētas iedzīvotāji ir devušies mājās. Pa ceļam viņš iegāja intīmpreču veikalā, jo domāja, ka sen nebija pircis neko pikantu. Pie tam, ja Edgars noķertu kādu mafijnieku, viņš varētu ar to sākumā labi izklaidēties, bet tikai pēc tam sēdināt slikto (un nerātno) puisi elektriskajā krēslā.

"Dildo", intīmpreču veikals, atradās diezgan dīvainā vietā - pagrabā. Ienākot iekšā, Edgars mazliet apstulba, jo visapkārt nebija nevienas preces un mēbeles, kā vienīgi krēsls, uz kura sēdēja dīvaina paskata vīrs ar džointu rokās, pa brīžiem ievelkot arī kādu dūmu.
"Ko vajag?" jautāja vīrs. "Tevi interesē dildo?" Edgars apstiprinoši pamāja ar galvu. "Nāc līdzi," turpināja vīrs. Veikala īpašnieks nolika kaktusu, kuru turēja rokās un sniedza džointu Edgaram: "Velc! Ja nevilksi, pie dildo netiksi!"
Edgars, nezinādams, kas tas ir, vieglprātīgi ievilka dūmu. "Kas tas ir?" viņš jautāja.
"Cigarete," atbildēja vīrs.

Pēc tam vīrs piegāja pie durvīm un aizslēdza tās, aizbildinoties, ka viņam ir kauns no tā, ko viņš dara. Edgars tajā brīdī sāka just cigaretes efektu, tas sēdēja uz krēsla un smējās par griestiem. Vīrs pasmaidīja, paņēma rokās kaktusu, kas tajā brīdī bija nolikts uz zemes, un SĀKA AR TO DAUZĪT PA EDGARA SEJU. Tās garākās adatas iedūrās Edgaram tieši acīs. Edgars sāka kaukt kā maza meitenīte.

"Kas i' ko? A? Dildo sagribējās? Te tev būs dildo!" vīrs atteica, pēc kā veikli no blakus telpas izvilka dildo zirga dzimumlocekļa lielumā, 10cm diametrā un 50cm garumā. "Tagad mēs papriecāsimies!" Vīrs sāka stūķēt dildo Edgara anālajā atverē. Edgars centās to nepieļaut, tāpēc spirinājās pretī, kā rezultātā arī trāpīja maniakam pa seju.

"Lai tevi rupis parauj! Tu vēl spārdīsies?" iebļāvās maniaks. Vīrs aizskrien uz blakus telpu pēc kuvaldas un sāk ar to dauzīt Edgara rokas, ieminoties: "Tu vairs sev neraustīsi!" Pēc roku atdauzīšanas maniaks turpināja procesu ar dildo, iestūķējot to līdz galam, tomēr Edgars jau bija miris. Pēc tam maniaks uztaisīja sev jaunu džointiņu, ievilka dūmu un aizgāja, atstājot uz durvīm paziņojumu "Dildo par brīvu".

Jāsaka, ka ne visi pilsētas iedzīvotāji pēc kopsapulces devās uz mājām. Pilsētas ārsts Lassy izdomāja apmeklēt bāru un nobaudīt kādu pudeli alus. Bārs bija praktiski tukšs, bet viņu tāpat apkalpoja. Viņš viens pats izdzēra divus kausus aliņa un devās mājup. Visapkārt valdīja klusums, ielas, kā ierasts, pilsētā bija tukšas, nekas nenotika. Lassy bija tik noguris, ka, ienākot savās mājās, visas drēbes sameta uz zemes un iemetās gultā un acu mirklī aizmiga. Viņš pat nepamanīja atlauzto logu. Mājā bija ieradies mafijas biedrs. Viņš klusītēm piegāja pie gultas, kur gulēja Lassy, izvilka no kabatas metāla drāti un momentā ar to sāka žņaugt bezpalīdzīgo upuri. Pāris sekundes Lassy vēl centās pretoties, bet pēc brīža jau zaudēja samaņu un tikpat ātri arī nosmaka.

Vēstules ar savu balsojumu ir jānosūta līdz rītdienas 21:00.

 

Bojā gājušie:

Husiks  pilsētas šerifa palīgs;
Styrnucis  pilsētas iedzīvotājs, mūziķis;
packard  mazā meitenīte;
Stassy  pilsētas iedzīvotājs, elektriķis;
Ulmanis  pilsētas advokāts;
Ramzes  pilsētas iedzīvotājs, inženieris;
calm  mafijas biedrs;
Edgars — pilsētas šerifs;
Lassy — pilsētas ārsts.

Palikušās lomas:

Pilsētas iedzīvotājs (6)
Pilsētas mīlnieks (2)
Pilsētas maniaks (1)
Mafijas līderis (1)
Mafijas līdera palīgs (1)
Mafijas advokāts (1)
Mafijas biedrs (4)

Spēles dalībnieki: Montana, Kurbads, Shevijs, Wanted, Rudito.Ftw, Purva Bridējs, Vysainīks, The SJ, Changz, RolX, lakrica, Lemonlime, Earthquake, latvian1111, Shattred, Fidoo.

Noteikumi: https://exs.lv/read/aksts-janvara-mafija
J
ums vismaz reizi jāieraksta komentārs šajā rakstā, pierādot, ka piedalāties dienas diskusijās!

Laboja , labots 2x