...vai varbūt tomēr ne.

Šodien palasīju šī raksta komentārus un nedaudz saskumu. Kāds 25. komentāra autors ņēma un mani aizvainoja līdz sirds dziļumiem. Patiesībā vakardienas rakstam bija dziļa doma par to, cik mēs īstenībā visi esam vāji un nav nozīmes tam cik "kruti" vai sīki un nenozīmīgi esam dzīvi. Vienalga nabags vai bagāts, ideāls vai ar netikumiem pārņemts - mēs visi reiz mirsim un varbūt vienkārši naāvei jāstājas pretī ar smaidu nevis jābaidas no tās.
    Tieši tāpēc minētais komentāra autors mani sāpināja. Jā, tieši tā, es atzīstos, ka tiku aizvainots interneta vidē. Esmu godīgs gan dzīve, gan te, un no jums neko neslēpšu. Protams, es varētu sākt lielīties cik es esmu bagāts utt. Ka man nav kara laika drēbju skapja (diemžēl, jo senām mēbelēm ir vērtība). Savā ziņā katrs no mums ir nabadzīgs, tomēr manuprāt autors ir domājis materiālo. Īsti neizprotu kādēļ tāds naids par mani. Vai tiešām esmu tik daudz darījis pāri cenšoties uzlabot situāciju lapā un nogalinot spamu?
    Protams, iespējams, ka viņš tā domā, jo cilvēki pozitīvi izsakās par manis rakstīto blogā, bet mani blogi tika pozitīvi vērtēti jau pirms kļuvu par modu, tāpēc jāsaka, ka šis nudien nav tas gadījums, kad varētu runāt par pēcpušu laizīšanu. Galu galā, kaut kas lapā es biju arī pirms kļuvu par modu. Cik atceros nekad nevienam īpaši neesmu liedzis padomu. Vienkārši gribas zināt, ko esmu nodarījis tiem cilvēkiem, kas par mani tā saka.

 

Nezinu kā nodēvēt šo topicu. Žēlošanās? Sirds izkratīšana? Varbūt vienkārši un patiesi tas, kas dzirdams manā galvā. Galu galā exieši, visi bez izņēmuma, pat spameri bez kuriem mans darbs lapā nebūtu iespējams. Jūs man kaut ko nozīmējat. Protams, ne tik daudz kā tie cilvēki, kas man dzīvē ir apkārt. Nemelošu un teikšu, ka ne tuvu tik daudz, bet nevaru teikt, ka jūs man neesat nekas. Paldies jums...

Starp citu lapā ir tikai ip bani, tā kā ja jums ar kādu sakrīt ar ip iespējams varat tikt nepelnīti banoti. Par ban iemesliem - izcili muļķīgi parasti tiek likti (un ne tika no manas puses) tiem, kuri ir kaut ko nudien negantu izdarījuši un parasti tādi bani netiek noņemti. Mans klasiskais bana iemesls ir "spams galerijās". par lamāšanos un glupībām tiek teikti skarbāki vārdi tsk. "potenciāla garīga atpalicība" kas, jāatzīst tomēr ir pārāk skarbi un aizskaroši tādēļ lūdzu piedošanu tiem, kurus šādā veida esmu aizskāris.

Kas attiecas uz rudziem - tas viss tika paskaidrots vienā pasenā mana bloga ierakstā. Principā rudzus var uzskatīt par manu vizītkarti. Par video parodijām - netiek likti bani tur, kur nav jēlību, bet, ja video parodija sastāv no ģenitāliju apspriešanas... Protams, ka reizēm visi netiek pamanīti, jo nevaru būt online 24/7. Krīt tie, kuriem patrāpās tikt man acīs un tad ir kā ir.

Kad man piedāvāja moderatoru, es pieņēmu ar noteikumu, ka man izdosies samazināt spamu. Ja man tas neizdotos, būtu atteicies no statusa, bet tā kā vairāk vai mazāk es to izdarīju, joprojām esmu moderators. Un par tiem, kas skrien man pakaļ - tādi cilvēki man riebjas. Man nepatīk tie, kuri ar mani grib uzturēt labas attiecības savtīgu iemeslu dēļ (JV, moderatora statuss). Kaut ko aizmirsu paskaidrot? Šī nu būtu tā reize, kad varu atbldēt uz visu, kas jums nav saprotams vai ir jūs aizvainojis.

 

Tik tiešām - Jūsu Latgals16

 

P.S. Rudzi ir gatavi un dzīvo Exs.lv

Laboja Styrnucis, labots 1x