Spēles nosaukums: Need for Speed Hot Pursuit

Žanrs: Racing

Izdevējs: Electronic Arts

Platforma: PC, PlayStation 3, Xbox 360 kā arī iPhone

Izdošanas datums: 2010. gada 16. Novembris

 

 Prasības:

Windows XP/Vista/Win7

Intel Processors - Core 2 Duo E6700 2.66GHz
AMD Processors - Athlon 64 X2 Dual Core 6000+
Nvidia Video Karte - GeForce 8800 GT
ATI Video karte - Radeon HD 3870
RAM atmiņa - 2 GB
Brīva vieta uz cietā diska - 8 GB
Direct X - 9.0

 

Apraksts:

Jaunais Need for Speed ir krieti izmainijies un nav palicis gandrīz nekas kas atgādinātu par vecajām spēļu versijām. Uzsākot spēli viena no pirmajām lietām kuru ievēroju bija tas, ka pēc avārijām tu nevari uzreiz turpināt braukt un paiet mazs laiciņš līdz esi atpakaļ trasē kā arī tas, ka beidzot mašīnu var arī pilnībā iznīcināt. Arī ShortCuts tika padarīti interesantāki. Tu vairs nevari viņiem tik vienkārši izbraukt cauri jo tajos ir dažādi šķēršļi un braucot tiem cauri lielā ātrumā ir vajadzīga diezgan laba reakcija lai no tiem izvairītos.

Izmaiņas piedzīvojušas arī automašīnas. No spēles ir pilnībā pazudusi tāda lieta kā nauda. Lai iegūtu jaunas automašīnas tev ir jāuzvar sacensības vai arī vismaz jāiekļaujas starp 3 labākajiem braucējiem un attiecīgi savai vietai tu saņem noteiktu skaitu bounty punktus. Sasniedzot noteiktu punktu skaitu tu sev iegūsti jaunu automašīnu. Protams ka šos punktus var krāt arī iznīcinot Policijas automašīnas un braucot agresīvi. Diemžēl vairs mēs nevaram "ķīlēt" savas automašīnas pēc sirds patikas un ir jābrauc ar kādu no piedāvātajām sporta mašīnām nomainot tikai to krāsas.

Diezgan interesanti ir tas ka tu stāstu vari izspēlēt 2 lomās. Vienā lomā tu vari būt policists kas cenšas apturēt pārgalvīgos braucējus, bet otrajā lomā tu esi Street Racer's kas dara visu lai uzvarētu un aizbēgtu no policijas. Ar laiku tu iegūsti uzlabojumus kuri gan nav pieejami visās sacīkstēs:

turbo - daudz jaudīgāks paātrinātājs kā nitro.

emp - elektroniski magnētiskai puls - izsit mašīnas elektroniku no ierindas.

spike - asumi ar kuru palīdzību tu vari pārdurt sekotāju riepas.

jam - izsit emp no ierindas pirms tas iz izšauts uz tevi

Kā arī spēlējot kā policists tu vari izsaukt helikopteri un vienības kas bloķē ceļu.

Vēl nedaudz no manis: Par spīti jaunajiem uzlabojumiem spēle ir diezgan interesanta un fizika reālistiska. Arī spēles mūzikālais pavadijums sastāv no jaunām un diezgan plaši pazīstamām dziesmām kas spēlēšanu padara interesantāku. Arī pašas trases ir diezgan interesantas, kā arī ainavas - vārdiem neaprakstāmas.

Ekrānšāviņi: 





 

Gameplay:


Traileris:

Laboja mad, labots 6x