Bija grūti saņemties kaut ko uzrakstīt, jo šim datoram ir tā aizvēsturiskā sistēma, ka garumzīme ir nevis alt+burts, bet gan tas ķeksītis un burts pēc tam.

 

Tātad - Sum stuff i wanted to talk about.

 

 

Tātad, šodien pirmo reizi mūžā iegāju /b/. Pirmās 4 vai 5 bildes bija ar aparātiem. Laikam nav lemts. Ā, šodiena vispār bija jautra - angļu valodā, teiksim, bija vairākas jautras pārteikšanās - Piemēram, puse teikumu nejauši pateicu angliski un pusi latviski. N Stuff liek dat. Tālāk - pirms dažām dienām sāku spēlēt wowu, wow.rit.lv serverī, bet tas bija uz brāļa portatīvā datora, gribēju nokačāt uz sava māju kompja, bet kautkas ar patch'iem sapisās un vairs neko kā lai gribētu, nevar salabot. Tālāk - par spēlītēm runājot - kāmēr netieku pie wowa, laikam paspēlēšu worms mayhem, un, ja newoutlaw'ā būs pietiekami seederu, laikam nokačāšu HoMM V. Tālāk - es jūtos lapns. Šodien vajadzēja nopirkt vienu burtnīcu, nopērku, nāku atpakaļ, pa ceļam iegriežos narvesenā, paņemu TWIX, pārdevējs piedāvā zemeņu orbitu, un par to man būs divas narvesena uzlīmes. Tākā manas 7.klasnieka smadzenes ātri apjēdza, ka orbit + twix nekādīgi nesanāk viens lats, ko vajag lai varētu dabūt uzlīmes, es to arī tā pasaku. A pārdevējs smaidīgi atbild: Nu, tākā es esot narvesena pastāvīgais apmeklētājs, man vienreiz varētu iedot uzlīmes bez lata.  (Man vajadzētu uzlikt to ranku or somth uz Pieskolas narvesena pastāvīgais apmeklētājs XD) Bet diemžēl, man tuvākās pāris dienas liekas naudas nav un nebūs, tāpēc nācās vien iztikt bez Orbita un divām uzlīmēm.

A, un ar gājienu, kurā iegriezos narvesenā, bija tā: Pildot mājasdarbus, piefiksēju, ka man vajag nopirkt angļu valodas darba burtnīcu. Nu, skatos, pulkstens ap  pusseptiņiem vakarā. Tākā es biju drošs par vienu grāmatnōcu, ka tā strādā tikai līdz sešiem, es aizgāju līdz otrai, un diemžēl, tā strādā līdz sešiem, es pat neparaustīju durvis, lai pārbaudītu vai ciet. Atnāku atpakaļ uz mātes darbavietu, Un viņa man pasaka, ka pulkstenis nebija pagriezts un man protams jāiet atpakaļ. !!@!@!@@$!#&$%&$#%#@@@$#!!#$!!$@. Nu, pašlaik sēžu, un Rakstu šo blogu. Un riju twix'u. Un uzdzeru ūdeni. Un mokos ar to sasodīto garumzīmju sistēmu.

Ā, un apsveicu Jūs visus ar Brīv... tfu, Skolas sākšanos smile_mini.gif

P.S. Spokiem.lv milfHunter raksti rullē smile_mini.gif

P.S.S. Auzas nav gatavas, jo mans kaķis tās aprija. Tātad mans kaķis ir gatavs?