Nokautais miniblogs

  • Nokautais
    0

    Sveiki, sen neredzētie!
    Atļaušos pie jums vērsties ar (varbūt) īpatnēju jautājumu tiem, kam ir veiksmīgi izdevies atmest smēķēšanu.
    Kādā veidā jūs to panācāt? (t.i. vienkārši vienā dienā beidzāt un vairs nesmēķējāt, vai tomēr bija cits plāns, kam pieturējāties).

    Pats veiksmīgi esmu atmetis alkohola lietošanu pat to necenšoties darīt (jebšu vienkārši kādu laiciņu nesanāca ne lāsīti nobaudīt, pēcāk vairs nebija vēlmes to darīt, jo nedz prasās/gribās, nedz gribās streak salauzt), taču ar cigaretēm, pat ja ir nesmēķēts kādu laiciņu, parasti darbā esošā garlaicība (jebšu darāmo lietu trūkums) atved pie tā atpakaļ, taču šis tomēr ir ieradums, no kura visvairāk gribās atkratīties.

    • Dēls
      0

      Izpīpē uzreiz divas paciņas, pa virsu uzdzer kkādu sosiku un gan jau vairs nekad dzīvē negribēsi to darīt

    • ButterSwing
      +10

      I*mercē cīgas pienā un tad i*avē un tad iepipē,nekad mu*a negribēsi vairs

      • PainFoinmr
        0

        Geez. Ieradums veidojas no 3 daļām. Tu mums nosauci 2. Šis ir tik ez. Kā minēji - garlaicība jeb darba trūkums noved pie tā, ka paņem pīppauzi (tātad cue ir garlaicība). Tad tu aizej uzpīpēt (routine) un saņem atalgojumu smadzenēm, kas ir vai nu papļāpāšana ar kolēģiem vai kaut kāda veida izklaide, un tev vairs nav garlaicīgi.
        Tagad tev ir jāatrisina 1 no tām divām lietām - vai nu jāstrādā tā, lai visu laiku ir ko darīt, vai arī jāatrod cits nodarbe, ko tu veiksi, kad paliek garlaicīgi.

      - 1 - 2