STEAM

• lvmazaafakaa
    0

Par archivimentu hakošanu tak principā nekas nevar būt ja? Vnk ir doma resetot csgo archivimentus un kačāt pa jaunam biggrin_mini2.gif

• WYM?
      0

Kursabiedrs ir uzhakojis sasniegumus un itkā nekas slikts nav noticis.

• lvmazaafakaa
        0

Nu jā es arī kādu laiku kkādām spēlēm ko neigrāju biju uzhakojis, jau kāds gads mošk pagājis, vnk gribētu zināt vai tas ir legit, cik sapratu pēc forumiem lai nedabūtu vac banu tu nedrīksti būt piekonektēts pie spēles vac servera neviena.

• Brushie
      +1

Ja tu ieej kkādā serverī, kur ez tos achievus dabūt, tad nekas par to nebūs.

• Athe
      0

Tikai steamā lol_mini.gif

• MGΡ 🏀
        0

Kas
        man bieži tā, ka esmu kādu laiku afk un tad prasa ielogoties ķipa biggrin_mini2.gif

• Athe
          0

Parasti redirecto un nav vairs. bet tgd jau stāv 5min. vnk wtf.

• Nacho
        +2

Tev lejā kkas uzrakstīts.

• Earthquake
        -1

Ir jēga pirkt skyrim steamā ? Tagad it kā ir atlaide, pa lēto var dabūt, bet vai ir jēga ? Es parasti cenšos nepirkt spēles, kurām ir tikai SP, jo tās var mierīgi notorentot. Iztiksim bez "atbalsti ražotāju", "maizi veikalā arī zodz" utt.

• Kārlis
          0

Nē, lol

• Oshino
          +1

Kā to saprast ''ir jēga?'' Ja esi izgājis viņu jau un nevēlies no jauna spēlēt, tad nepērc, jo nekas jauns klāt nenāks. Ja neesi izgājis, vai vēlies dabūt achievments, tad vari pirkt. Vari arī modus, bet tos var arī bez pirkšanas.

• Emesy
          0

Neiesaku pirkt ja nav visi DLC...

• lvmazaafakaa
        0

Kas tur ar work shopu noticis, ko visi tā cepjās?

• RolX
          +3

• lapsa
        0

Vel kādam steams neiet ?

- 1 - 2 - 3 - ... - 58 - 59 - 60 - ... - 294 - 295 -