Counter-Strike: GO

• MGΡ 🏀
    0

Road to global elite.

• Jānis
      0

Tagad ir nenormāli ez

• artyurs12
    0

Veči Jums arī smokā lago vai arī kad smoks ir tuvumā ? Kā tikt vaļā no lagiem ?

• ButterSwing
      0

Man ta ir..fps drop no videja 100 uz 20 -40..

• MGΡ 🏀
      0

• PainFoinmr
      0

Man lago, kad mani noflešo :C

• PainFoinmr
    0

Ok, mani tikko sameta kopā ar ērgļiem un Supreme. Sajutos švaks. Ko man uzlabot?

• Earthquake
      +1

Tavās līdera dotības, lai kad esi miris, vari komandēt beigtos komandas biedrus, lai viņi uzvarētu

• HenrihsT!
        +1

Nopērc labāku pelīti, klaviatūru, austiņas, un pirms pērc to vēl datoru.

• PainFoinmr
          0

Es ekšelī pirkšu vairāk RAMa, ayyy

• PainFoinmr
        0

Kurš te pildīja tās guardian misijas, kurās vajag draugu, lai izpildītu? Kā tas īsti strādā? Un kādi protips?

• PainFoinmr
          0

connie_mini_bump.gif

• Swarley
          0

Office bija pagrūtāks, Cobblestone no pirmās reizes izgāju. Pārējos vēl neesmu mēģinājis.

• PainFoinmr
          0

Var darīt tā, ka es uzsāku to misiju, ieeju spēles serverī un pievienoju kādu no savas komandas kā draugu?

• kristishs
        -1

Varbūt kāds šeit izmanto Vulcum un var uzcept mazu tutorial,apskaidrot kas un kā?
        Domāju,ka diezgan daudzus šeit tas ieintresētu.

• shevijs
        0

• LVG
          0

Smagi

• lvmazaafakaa
          +1

Better lets add some new cases

• MGΡ 🏀
            0

Tu vēl joprojām nesaproti, ka viņiem nevajag neko labot, jo spēlētāju ir nenormāli daudz un ienākumi arī? Tāpat tu viņu turpināsi spēlēt, kaut arī neesi ar daudz ko apmierināts, tāpat kā vēl vairāki miljoni spēlētāju.

- 1 - 2 - 3 - ... - 179 - 180 - 181 - ... - 522 - 523 - 524 -