Counter-Strike: GO

• RID
    0

Kā salabot, ka ingame runājot ir backgroundā čarkstoņa, bet citur nav tādu problēmu - tikai CSGO.

• lvmazaafakaa
    0

Esmu redzējis ka pēc tām 5minūtēm ko dod priekš rekonekta cilvēki piejoinojas spēlei, kā to var izdarīt? btw esmu arī redzējis ka čalis pēc kick piejoinojas atpakaļ biggrin_mini2.gif

btw jums nenokrašoja csgo spēlējot kādas 10min atpakaļ, jo man un vēl kādiem 4triem nokrašoja prost csgo, knapi caur task manigeru varēja aiztaisīt?

• shevijs
      0

Jā, dažreiz var, bugs.

• Nacho
      0

Draugam tā bija, kompis uz zilo ekrānu aizgāja, kamēr ieslēdza, ieslēdz cs go, jau uzspieda reconnect, kamēr lādēja mapi viņš dabūja 7d un sāka stresot. biggrin_mini2.gif

• Arthles :>
    0

Lielākais winstreaks un lielākais losestreaks! Go!

Man 8w- tiku LEM,
    11l - izkritu no LEM.

Šonedēļa unlucky fucks, kkadi 5 game pec kārtas čali ar wh nemēģina noslēpt un met 40/30 bombas. :/

• HenrihsT!
      0

Un to var redzēt?

• Arthles :>
        0

Nezinu, nepadomāju, jo tie abi tikko notika tāpēc atceros perfekti. :/

• Marisx25
      0

Lielākais 10W - Tiku uz Supreme, kopš tā, esmu tikai aizķēries 3W, 2L utt.

• Nacho
    0

Yo, mm?
    https://steamcommunity.com/id/getrektbyzhigulis/

• 9000
    0

Hahaha,tās ir briesmas kā ranku sistēma ir saplīsusi. Nesen paņēmu jaunu csgo, lai dabūtu 10 uzvaras. (atm 3 wini,3 loses), bet stāsts ir par to, ka tagad mg1 spēlētāji spēlē aptuveni kā silveri. Es nepārspīlēju, man komandā bija čaļi, kas pilnīgi neko nerubī, neklausās un neko nedara.

• Eduards
      0

Es nesen speleju komanda ar gn4, vins nerunaja angliski un ka t dd2 vnk sedeja pie tuneliem visus raundus un speleja, ka silver 1.

• lvmazaafakaa
      0

No shit. Tad pats daras dmg le lem supreme rankos

• SJohnson
      0

Mani vakar sameta ar tādiem dauņiem, ka es topfraggoju un mēs paņēmām 16-0. Silver 3. Rip csgo matchmaking

- 1 - 2 - 3 - ... - 198 - 199 - 200 - ... - 522 - 523 - 524 -