Counter-Strike: GO

• Worst
    0

Piekto spēlētāju naktij, ātri. Iespējams vajadzēs pat divus..
    TS3 vēlams.
    steam: is worst
    Ranks: MGE/DMG vēlams.

• Earthquake
    0

Aye, fagoti !!! Jums būs iespēja pasmieties par mani un manu scrubju komandu plkst. 22:00.
    https://www.twitch.tv/lvcsgo

Liekat savus skinus uz mums, garantēta uzvara. ez skins ez lyfe.

• Albis
      0

Tu i no colusion?

• Persepolis
        0

Komentēs arī?

• Kurbads
        0

Zaudēs.

• Kārlis
      0

Tikko trade offerā aizmirsu ielikt trade partnera itemus, tādējādi pakāsu apm 10$
      rekt cray_mini2.gif

• Kārlis
        0

Šitais čalis neizskatās pēc tāda, kas manus itemus atdotu. : /
        Anyways, jums kādreiz ir tā gadījies? Vai otrādāk, esat kādam neveiksminiekam atdevuši viņa itemus?

• Kārlis
        0

Ja friends list pie invaitiem man rādās Last online : 21 minutes ago, bet viņa profilā ir currently online, tas nozīmē, ka esmu bloķēts?

• Jānis
          0

Vienreiz calis man atsutija flip fade + kko par brivu.
          Atdevu savu m9 night ft un ko vel vins man sutija, bija loti priecigs. biggrin_mini2.gif

A.w @Neith aizsutija sadi vienam m9 vannila in nedabuja atpakal.

• 9000
          0

https://steamcommunity.com/id/senzhaaa/screenshot/547507944862835429 wut,volvo? ak šī ranku sistēma

• Creepa
            0

Ja, solo tad ir pieredzēts ar DMG spēlēt teamā ar vieniem supreme čaļiem. Un pretī ērgļi bija un es biju mindfuckā.

• tepej
            0

Nu tā beidzot urā

• semkiftw
            +2

Meh
            Mape izskatās ,ka tā būtu "early alpha" stadijā.. Daudz bugu. Mapes grafiskā puse ar nav tā labākā..

• MGΡ 🏀
          0

Psc, tikko papisu usp orion ft. Čalis saka, lai uztaisu steam offer - mans orions pret glock night fn, bet, protams, viņam inventory tāds nemaz nav. Viņam bija ft, kurš maksā 50c. Nepaskatījos un treidoju... Un iegāju tā čaļa profilā, protams, jauns glock - night mw..
          Uzmanās.. biggrin_mini2.gif

• Jānis
            +1

Cik nu uzmanās, cik nu tu pats neuzmanījies. biggrin_mini2.gif

• SJohnson
            -2

facepalm.gif

• MGΡ 🏀
            +1

Doma tāda - nopērk to fn glocku, ieliek ātri add trade lounge, tad pārdod un pērk lētākus glockus. Godīgi sakot, diezgan gudri un par skamošanu ar to nosaukt nevar. Meh, stulbi tpt biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 337 - 338 - 339 - ... - 522 - 523 - 524 -