Counter-Strike: GO

• Heros
    0

Nesen tik minēts, pa EXS CS:GO turnīru, tāpēc nāku ar jautājumu, vai viss šis ir vēl prātā palicis?
    Jūsu domas, ieteikumi? Atceros, ka 1.6 kādreiz latvietis (Tomsons) strīmoja, kad bija 5x5 starp community. Just sayin', būtu interesanti.

• alberts00
      0

Tad kad Madars ieslēgs gameboxu... Tad arī var kko plānot... Nedaudz līdz kaklam šis downtaims.

Kā arī nedomāju, ka 5x5 izdotos, vai tiešām eksā ir tik daudz spēlētaji? Vai arī ir doma meklēt spēlētājus citās komūnās, ja jā, tad kurās?

• Heros
        0

Bet saplānot, ieplānot varētu, visu sastādīt, sarunāt, pieteikties u.t.t...

• Neith
      0

Lol, ten tak mierīgi var savākties 5x5, domāju, ka visiem tak flists ir pilns ar cseriem.

• Persepolis
      0

Nav mans bets, bet still, shit nigga.

• Worst
      0

+3, niks: Worst, The Designer
      Ņemu visus, kam ir guardian ranki.

• Jānis
      0

Tikko pirmo reizi dabūju rematch @ MM.. pēc 16-1 zaudējuma.

Aprakstu varat izlasīt šeit - https://imgur.com/a/HFvnF

• Jānis
      -4

#famous shura.gif

• Worst
        +7

Gan jau missclicked.

• Swarley
          0

Shots fired shura.gif

• Castiel
        +1

Tas, ka tev seko kāds ar 7,8k followeriem , nepadara tevi par #Famous biggrin_mini2.gif + Vēl misslicks

• Swarley
      0

Šodien atvēru case, kuru dabūju pēc mača, dabūju pēdējo sūdu, bet nolēmu vienu lietu. Tagad, kad man būs 1,79 eiro Steam wallet'ā (vai vairāk), es pirkšu atslēgu un atvēršu to kasti, kura izkritīs pēc kāda mača. Vairs nekrāšu nevienam skinam naudu, tikai vēršu vaļā cases. Šajā topikā likšu bildes ar tiem ieročiem, kuri izkritīs. smile_mini.gif ty

• MGΡ 🏀
        0

Jēga? biggrin_mini2.gif

• Swarley
          0

Apnika vienmēr krāt naudu kaut kam, parasti tērēšu to uz atslēgām, maybe kādreiz paveiksies. Tāpat virtuāla nauda, neko pats neesmu tur licis iekšā.

• Reaktors
        0

Tev šī ideja liks ātri vilties.

- 1 - 2 - 3 - ... - 357 - 358 - 359 - ... - 522 - 523 - 524 -