Counter-Strike: GO

• Teemu
    0

• WYM?
    0

Īsti nesaprotu - Valve speciāli ir padarījuši BOT'u par nekontrolējamu vai kas? Agrāk teicot caur to RADIO "Hold This position." viņš stāvēja ,tagad viņš vienkārši kā gaļas gabals RUSH'o un nomirst.

• shevijs
      0

Grūti teikt, vai tas ir speciāli, bet jau labu laiku boti ir praktiski nekontrolējami.

• WYM?
        0

Tas jā ,jau sen esmu to pamanījis ,bet ar šādu jautājumu esmu uzdevis sev tikai tagad.

• lemonwave🍋
    +1

Beidzot sanāca dabūt tās 10 uzvaras. biggrin_mini2.gif

• PainFoinmr
      0

Malacis! Gold Nova ir ļoti labs rādītājs (it īpaši skatoties uz tiem komandas biedriem un rezultātiem :o )

• HenrihsT!
        0

Aikis nebija krietni labāks?

• lemonwave🍋
        0

Es pat teiktu, ka ļoti labi priekš manis, ņemot vērā to, ka man nemaz tik liels tas laiks CS:GO spēlējot nav kaut arī cik gadus jau par 1.6 zinu un esmu spēlējis. Galvenais, ko cerēju bija netikt pašā zemākajā rankā.

• PainFoinmr
      0

Ko jūs pērkat 1. raundā kā T un CT?
      Es pats - CT = defuse kit, T = Tec-9, bet varbūt ir labāki varianti. Ko pērkat jūs?

• Swarley
        0

CT- Kā kuru reizi, atšķiras.
        T- P250/Neko.

• EvoL
          0

Ja esmu CT perku granatu

Ja t neko.

• HenrihsT!
          0

T-Armors
          CT- kā kuru reizi dažreiz granātas dažreiz armoru/kit(Pēc situācijas)

• PainFoinmr
        0

Tas jau ir smieklīgi lol_mini.gif

• semkiftw
          0

Gadās

• Earthquake
          0

Kam ranku nozagi ?

• PainFoinmr
            +1

Tas bots bija strīmeris pretiniekos. Es viņam pēc katra vinnētā raundu saku:'' Did you get that on cam? I am going to be famous!!''
            Un tad viņš leave. Un es saku:'' Oh, I guess he wasn't getting many views playing as spectator all the time'' un mana komanda lost shit un visi sāk smieties pa mic.

- 1 - 2 - 3 - ... - 418 - 419 - 420 - ... - 522 - 523 - 524 -