Counter-Strike: GO

• fyperG
    0

Zajebal tie sūda cs updeiti, pēc tās operācijas, kad es offline pret botiem hostēju mapi, tad katru reizi, kad es izšauju pēc, tam, kad chair uzlec augšā, tad viņš lejā laižas 3x ilgāk nekā parasti, tāda sajūta, tā kā būtu slow motion, bet tas ir tikai šaujot, esmu mēģinājis citas kartes, nekas nemainas. SV un fps arī normāli (priekš offline). Kāds zin kas varētu būt par problēmu, jo savādāk nevar iesildīties, un esmu mad af

• Worst
      0

Pirmo reizi redzu crosshair saīsinājumu uz chair, nācās pārlasīt divreiz, lai saprastu. biggrin_mini2.gif
      Un nē, nevaru pat iedomāties, kas tās par problēmām, nekad tādas nav bijušas.

• skinnyboy
        0

Vne, būtu vismaz domuzīmi ielicis

• fyperG
        0

Hahahah, tikai tagad pamanīju, ka sanāk legit vārds biggrin_mini2.gif

Laikam parasti izmanto xhair

• DarkHologram
    0

Ee ko darīt ar vienu bug ar kuru netieku galā jau 2 dienas. Tas ir par Operation Wildfire Co op misijām. Esam izgājuši misiju Phoenix Compound jau kādas 6 reizes. Gan ņemot ieročus no CT bāzes, gan neņemot. Beigās nesaņemam 600xp vai to sūda zvaigzni. Savācam visas coins un nogalinam visus. Jau sāk ļoti besīt. Citur netā rakstīts ka vienkārši jāspēlē neko neņemot no CT bāzes, bet mēs to jau izdarijām 2 reizes un nekas nemainas. Un ar USP visu misiju iet ir nereāli. What do?

• Senpaj
      +1

Gadijumā nav atkarīgs no tā kurš hostu nes?

• DarkHologram
        0

Nope, abi mēģinājām, nekas nesanāca

• Senpaj
          0

Hmm divaini

• kReyaL
    -1

Svx, vēlos dzirdēt ko jūs par šo sakiet. Lieta tāda ka notiek neliels csgo turnīrs un cilvēki strīdas par cilvēku kas it kā čito. Neesmu šos vid taisijis un domāju ka galīgs bullshits. Cilvēki strīdas un nevar izlemt ko darīt. Ko jūs par to sakiet?

• MGΡ 🏀
      0

Lol

• Nacho
      0

Wannabe flushas dzenātāji ex de

• pferiz
      0

Pirmais nedaudz aizdomīgs, bet ko tu centies parādīt ar otro video?

• kReyaL
      +2

Kam tev ēst, ja tev ir csgo smile_mini.gif

• Ronalds
        +1

Nekad neatsaki sievietei.
        Noteikti šī bija viņa pēdējā spēle uz šī datora.

• MMD:LV
      0

Taisniba jau nu ir.
      https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=616412967

• lvmazaafakaa
      0

Jms arī dahuja ilgi meklē mm serverus? Kas visi ir tik debīli un spēlē jaunās mapes?

• lvmazaafakaa
        0

O bla iazgāja pēc 5 min gaidīšanas

• risins
        0

labāk jautājums kāpēc pēkšņi italy un office laiks ir ~0:20

• kamaziK
          0

Tas ir tikai tur rakstīts vai arī reāli maz jāgaida?

- 1 - 2 - 3 - ... - 91 - 92 - 93 - ... - 522 - 523 - 524 -