Datori un IT

• sveetavots
    0

https://failiem.lv/g/ahdccic#
    Kāds var palīdzēt?

• lvmazaafakaa
      0

Pārbaudi vai vadi nav atgājusi.

• nikomans
    0

Kāds var pateikt, kas tas pelēkais ir un vai viņš ir vajadzigs, jo gribu mainīt ekranu, bet negribu līmet klāt, jo nezinu vai tas pelekais audums/gumija, nevaru paskaidrot, kaut ko maina, savādak 30 eiro būtu pa dirsu... @alberts00 @mad @skakri moš vel kads.

• mad
      0

Nu kaut kāds materiāls, kas absorbē triecienus starp korpusu un stiklu. Janajam ekrānam tāds klāt nav? Nez, es laikam atstātu.

• nikomans
        0

@mad tas stāv uz frame, es nedomāju ņemt nost, vienkārši moš tur var kkadi sūdi sanakt, ka kkas nestrāda ja viņa nav.

• alberts00
        0

Ar touchscreenu būs problēmas, ja skarsies klāt pa tiešo. Ja pareizi izpratu, kur tas tieši atrodas.

OP, kas par telefonu?

• Laciz
      0

Derētu kādas idejas, kā novērst problēmu -
      1) Windows uzmetis genuine kopiju. (Windows 8.1 Pro Build 9600) un prasa aktivizēt Windows.
      2) Šis pats iemesls izskatās, ka ir nobloķējis HDD un mēģinot jebko saglabāt izmet error 1392 ''The file or directory is corrupted and unreadable''. Vai arī citus errorus (bez error koda) un neļauj neko saglabāt (write) uz cietā diska.

Kas jau darīts :

Tā kā nevar neko saglabāt, tad KM Spico instalācija ir neveiksmīga (Lai gan brīnos, ka lejupielāde ar atkārtotiem mēģinājumiem aizgāja, bet instalācija, ne par ko).
      Izmēģināju dažādus internetā atrodamos keyus, gan offline, gan online, bez pozitīviem rezultātiem.
      Command Prompt arī nestrādā.
      No Googles neko vairāk par ''palīdzošām reklāmu programmatūrām'' neesmu atradis, vai arī piedāvā kā ieslēgt writing cache.
      Laikam neesmu draugos ar googli. biggrin_mini2.gif

Bija doma visu salikt ārējā HDD un tad pārinstalēt visu, bet HDD nevar ieinstalēt draiverus un tādējādi ierīce netiek atpazīta.

HD Tune rāda, ka Health ir ''ok'' un error arī netika atrasti.

@alberts00 @skakri

• alberts00
        0

"Bija doma visu salikt ārējā HDD un tad pārinstalēt visu, bet HDD nevar ieinstalēt draiverus un tādējādi ierīce netiek atpazīta. "
        1. Tam nevajag Windowsu, iebūtojies no fleškas Linuxa un pārkopē ko tev vajag.
        2. Ja nemāki pirātot nepirāto.

• Laciz
          0

1. Ok will try.
          2. Otro reizi mūžā uzmet Genuine, pirmajā reizē ar toolu aizgaja viss. Šoreiz ne...
          Visu laiku ar pirātoto nebija problēmas.

Paldies!

• conux
      0

Labvakar!
      Iesakiet kādu labu ssd disku līdz 150 eur. Vēlams 1a veikalā.

• Creepa
      0

Vai ir iespējams iegādāties sakarīgu planšetdatoru līdz 200 eiro? Nu ārkārtējā situācijā līdz 250, bet vēletos līdz 200. Diemžēl, es neesmu zinošs šajā tēmā, tākā ceru, kāds kuram ir poņa par šo, varētu ieteikt labāko variantu šajā cenu budžetā. :/

• Hennesy
      0

Tātad lieta sekojoša dators pirkts gandrīz pirms gada(decembrī būs gads) vēlējos uzzināt vai ieliekot ssd dauz mainīsies un kas ir labāk 6gb ram vai 4gb ram
      (vēlāk doma likt gan cieto gan ssd un 8gb ram)

• udensfiltrs
        0

Ieliekot SSD dators būs jūtami ātrāks.

• Hidden driver
        +1

Nu SSD un HDD ir kā diena pret nakti

• Heros
        0

Jautājums man, lai netaisītu MB. Ja man ir HDD un uz HDD ir windows, ieliekot SSD man windows in jāpārinstalē uz SSD, via to var izdarīt kā savādāk?

- 1 - 2 - 3 - ... - 19 - 20 - 21 - ... - 51 - 52 - 53 -