Ēdieni, to receptes un veidi

  • Hibs
    0

    Ņamma.


    Vajag gan vēl iemācīties smuki maliņu taisīt un būs pavisam super!

    • HenrihsT!
      0

      Apber maliņu ar sieru Neatstāj pliku.
      Man liekas, ka tas ir mīklas dēļ, nevis neprašanas

      • Hibs
        0

        Picas maliņai ir jābūt biezākai, nevis tikpat plānai.
        Kaut kā šādi:

        Picas mīkla bija perfekta. Un maliņu pavisam noteikti nevajag apbērt ar sieru. Es vienkārši mīklu jau biju izrullējis un tad izgriezu apaļās formas, aizmirsu tobrīd, ka vajag biezāku, bija slinkums kaut kā locīt.

    • Mahjarrat
      0

      Tas ir tādēļ, ka picu cep - picas krāsnī - kur ir tikpat kā 600 grādi.

  • itsaprenk
    0

    Ko lai uztaisa no cūkgaļas? Kādi ir jūsu mīļākie cūkgaļas ēdieni?

    • The 37
      0

      Karbonādes!

    • itsaprenk
      0

      Man ir tik daudz gaļa, bet vienkārši uz pannas uzcepta jau apriebusies. Cepeškrāsnī cepeti arī īsti garšīgi nesanāk. Varbūt jums kādas labas cepeša marinādes receptes ir?

    • Hibs
      +2

      Fancy stuff:

      Sagriež cūkgaļu nelielās strēmelītēs, pielej nedaudz soju, pieliek klāt medu un pieber klāt sezama sēkliņas un nedaudz sāli. Visu samaisa un atstāj ledusskapī marinēties uz kādām 2-3h.
      Izņem no ledusskapja, pieber klāt kartupeļu cieti un maisa, līdz faktiski visi gabaliņi ir apklāti ar to cieti un izskatās balti. Uzkarsē vokpannu (ja nav, tad var arī kādā dziļākā pannā, bet vokpanna ir ideālais variants), ielej nedaudz eļļu un ļauj apcepties, maisot.
      Kad nedaudz apcepušies, pieliec klāt burkānus un pavisam nedaudz galda etiķa. Sablenderē konservētos tomātus (tos vajag diezgan maz) un tad gāz tos klāt gaļai, vajadzētu iznākt, ka viss ir nedaudz sakaramelizējies un ir tāda staipīga mērce. Pievieno klāt čili piparus/čili mērci, garšvielas pēc garšas. gatavojot visu laiku jāmaisa, citādi apakšā medus dēļ piedegs. Ja vēlies nedaudz vairāk mērces faktūru - pielej ūdeni. Šajā brīdī es gatavoju visu pēc izjūtām, cenšoties noķert to, kas ir manā galvā.
      Gatavs ir tad, kad burkāni ir mīksti.

      To pašu var gatavot arī ar vistu, starp citu, arī sanāk ļoti labi. Garšo un izskatās visai līdzīgi Gan Bei ēdieniem, kuriem galā ir "Pekinas gaumē". Tas gan ir visai laikietilpīgs process, bet sanāk tiešām garšīgi.

    • Maulaj
      0

      Te kāda aktivitāte notiek ? biggrin_mini2.gif Pagatavoju interesantu mērci, karameļu piparu :o

    • The 37
      0

      Iesakat ko varētu uztaisīt līdz 10 euro.

      • Maulaj
        0

        Ko pats gribi? Gaļa, vai veģetārietis?

        • The 37
          0

          Gaļa.Praktiski vienalga ko, tikai nekādas zivis.:-D

        • Maulaj
          0

          Paņem kādu vistas fileju, iemarinē uzcep, klāt kādu pastu vai ko tādu. Vai arī variē ar lielopu biggrin_mini2.gif

        • Dawgora
          0

          Jautājums- Kāds nevar iedot tādu normālu recepti cūkgaļas marinēšanai? Kaut ko ar citroniem un ķiplokiem. Gaļu cepšu. (daudzums- 1kg) Neko pārāk ekstravagantu un dārgu, lūdzu.

          • Hibs
            +1

            Vienkārši marinē un miers...
            Ja gribi interesantāk, pievieno marinādei nedaudz medus.

          • Mahjarrat
            0

            Medus-citrona marināde ir laba.
            Vēl ir parastā marināde.
            Tad ir majonēzes marināde.

            Iegūglē nosaukumu un būs ātrāk.

        • itsaprenk
          0

          Vai esat kaut ko dzirdējuši par vārītu alu priekš kakla ārstēšanas? Ja tā, kā to pagatavot?

        - 1 - 2 - 3 - ... - 18 - 19 - 20 - ... - 93 - 94 - 95 -