Ēdieni, to receptes un veidi

• Hibs
    0

Braucu šodien ar mammu uz Daugavpili, šoreiz pa labo Daugavas krastu. Gribējām piestāt Liepkalnos, bet pašāvām garām, tāpēc apstājāmies Līvānos. Tur tāda vieta ”Sirdsmīļā Monika”, manā bērnībā bija ļoti jauka kafejnīca. Bet tagad... It kā,nosaukums ir saglabājies, bet svētās šausmas! Tagad kafejnīciņa ir pārtapusi par veikalu ar pāris galdiņiem. Piedāvājums vienkārši megadraņķīgs, nekā nav. Tā ka bijām apstājušies un iegājuši, nolēmām paņemt kafiju un pīrādziņu. Jā, kafija bija draņķīga, pīrādziņš viduvējs.
    brr... Tik lielu vilšanos sen nebiju piedzīvojis. :/ Mamma arī vēl pāris kilometrus sūkstījās.
    /rant

tl;dr - vissirslikti, agrāk bija labāk.

• Mr Raccoon
      0

Liepkalnos laba maize, siera bulciņas, marmelādes un olu liķiera bulciņas.

• SkitsVicious
        0

Viņiem maize ir vienkārši izcila.

• shevijs
        0

Viss viņiem ir labs.

• Fidoo
    0

Brokastīs vistas - sēņu sacepums. Taisīts vakar, bet garšo labi arī šorīt.

• Eduards
      +1

Ak tu maitas gabals, man tieši tā kārojas sacepumu pedējo nedēļu un tagad sēžu darbā un mocos ar ēst gribu.

• Ridiculus
      +2

Nesakārdināji, jo negaršo sēnes. smile_mini.gif

• Doktors
      +1

Neēdu sēnes arī, jau no bērnības. Kas lai zina, kāpēc, bet kā mutē īeņemu rauj uz augšu.

• Ridiculus
    0

Uzcepu frī kopā ar sautēto gaļu, klāt pietaisīju gurķu-tomātu salātus. Desertā mani gaida šokolādes-magoņbulciņas, sausā torte un arbūzs. Lūk, to es saucu par "dzīvo viens un ēd, ko vēlies". smile_mini.gif

• Oposite
      0

K, kā garšoja?

• Ridiculus
        0

Kā vienmēr - super! Nezinu, varbūt tāpēc, ka esmu kartupeļu piekritējs un man personīgi padodas pagatavot kartupeļus, tāpēc tikai manā skatījumā tie padevās super, varbūt kādam citam negaršotu. Lai nu kā, jūtos ļoti garšīgi un labi paēdis. Jāķeras klāt bulciņām. smile_mini.gif

• ice cubes
      0

Man vakarinas bija kotletes,fri un omas taisitie ziemas salati.Garsoja labi :-)

• Mr Raccoon
      0

Karlsōōōns!
      Ņama.

• Gek
      0

Nākamās 3 dienas esmu mājās viens. Lai neapgrūtinātu sevi ar gatavošanu un neiztērētu stulbi daudz naudas, ēdot ārpus mājas, izlēmu uztaisīt vnk kko daudz un to arī ēst visu laiku. Iesakiet, ko taisīt

• Pampox
        0

Cepti rīsi ar olu. works 4 me ery teim

• Dawgora
        -1

Aizej uz veikalu un taisi salātus.
        or paņem desu, paņem maizi un ēd desmaizes.
        Vai taisi koju pārtiku- roltonus, makaronus, pelmeņus, griķus rīsus.

• 4fun
          0

Aukstā zupa? Rosols?
          Pašam tagad daudz vinegreta, ar to uz pāris dienām pietiks.

• Hibs
        0

Gatavojos summersoundam.

Ņamm!
        Tās, kas jau paplātītē saliktas, tās ir ar Brinzas sieru un pētersīļiem, tās, kas cepešplātē - ar garšvielu maisījumu (sāls, oregano, pētersīļi, sīpolu pulveris, ķiploku pulveris)

• Pampox
          0

Makten nopūlējies esi gatavojot sālsstandziņas. es parasti pasūtu 4 mājas tālāk ja man kāds prasa tās taisīt. ķēpīgs darbs crazy.gif

• Hibs
            0

Nu jā, ķēpīgs jau ir diezgan, bet rezultāts vienmēr ir dievīgs un tā vērts. Tur ir jābūt ~100 sālsstandziņām, aizņēma tas darbs ~1h. (un es čītoju, izmantoju jau gatavo mīklu crazy.gif )
            Zinu, ka viss tiks noēsts pa tīro. In fact, es viens pats varētu to visu noēst pa tīro! hihi.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 33 - 34 - 35 - ... - 93 - 94 - 95 -