Ēdieni, to receptes un veidi

• Space
    0

My Cooking level is 70.

• Ridiculus
      0

Šis jau nu būtu pārāk saldi. Nē, paldies! Vispār pankūkas ir jāēd ar ievārījumu, daudz garšīgāk.

• Hibs
        0

Laba ideja!
        Kārtas: melleņu (vai upeņu) ievārījums; nutella, sablenderētas zemenes. Augšā uzpūsts putukrējums.
        Mmm...

• Ridiculus
          0

Neieredzu, kad ievārījumu sajauc ar kādu šokolādi vai krēmu (nutellu, piemēram). Man negaršotu. Nē, nu nebūtu pretīgi, bet man personīgi tas ēdiens nesimpatizētu. Pie tam vēl putukrējums. To es vispār neciešu. :/

• shevijs
      0

Karbonāžmaizes un rabarberu ķīselis ar klimpām. =]

• Mahjarrat
      +1

Brālim uz bērnudārza izlaidumu izcepu vienkāršu kūku. Pacentos!

• safe m u c h
        0

70% aboli 30% kūka. Bet ja godīgi looks nice. nezinu par garšu tik blum_mini.gif

• Mahjarrat
          0

Vienkāršākā biskvīta kūka ar putukrējuma/rabarberu zapts vidu. Āboli daudz, jo mamma nopirka riktīgi daudz, un neļaus jau pūt. Bet nu iepostošu kā garšo.

Tur ir 2 ar pus āboli biggrin_mini2.gif

• Hibs
        0

Skaisti!
        Pēdējo reizi kūku pats taisīju uz savu dzimšanas dienu pirms 2 mēnešiem.
        Bilde ar kūku pirms ķeršanās klāt gan laikam nav. sad_mini.gif Aptuveni saprast, kā izskatījās, var gan tik un tā. Garšoja labi! smile_mini.gif

• Arnis
        -1

Ēdu gingerbreads. ko jūs? biggrin_mini2.gif

• Space
          0

Rīsi ar sēnēm.

• Niggah
          0

Neko, bet uzsita apetīti. Jāiet uz virtuvi ko atrast.

• AirDog_Lv
          0

Lidiņā tikko vistas sašļiku ar vārīti apceptiem kartupeļiem un šampinjonu mērci notiesāju.

• shevijs
        0

Beidzot šodien paēdīšu brokastis. smile_mini.gif Un jā, tur tās maizītes ir 4 no katras šķiras.

• Pampox
          0

Tas pa kreisi ir kas ? ķīselis ar kaut ko vai makaronu zupa ?

• shevijs
            0

Rabarberu ķīselis ar klimpām.

• winw
        0

Popkorns ar kafiju, kas var būt vēl labāks? mm

• Fidoo
          0

Popkorns facepalm.gif laikam riskēšu atkal pamēģināt sataisīt, vakar sadedzināju visu!

• Ridiculus
            0

Man arī ir viena paka. biggrin_mini2.gif Jācenšas šoreiz tas arī pagatavot, nevis tikai dūmus pielaist.

• Fidoo
              0

Dūmi vēl nebūtu nekas, man mikrene bija jāizvēdina! Pa nakti atstāju uz ārā uz palodzes ar attaisītām durtiņām. Tagad viss okey it kā ir!

- 1 - 2 - 3 - ... - 39 - 40 - 41 - ... - 93 - 94 - 95 -