"Jāņa sacepums"
1. sametam pannā sautēto gaļu (tušonku) un pieberam klāt atlikušās pupiņas. (Var izvēlēties jebkādu sev vēlamo gaļu vai pat desu.)
2. Sagriežam nu jau samizotos kartupeļus un metam pannā.
3. Samaisam visu.
4. Piegriežam klāt tomātu (sagriežam mazos gabaliņos). Kāpēc? Jo tomāti ir vienkārši superīgi!
5. Pārkaisam ar sieru (man beidzās siers, tāpēc tā tur ir tik maz).
6. Pēc neilga brīža izslēdzam plīti un liekam uz šķīvja. Beigās vēl pārlejam ar skābo krējumu (tur tikai izskatās, ka tā ir daudz, bet tā nav). Labu apetīti!

Ēdieni, to receptes un veidi
- +1
Ridiculus 26.05.2013. 17:34 teica:
- 0
Arnis 26.05.2013. 12:54 teica:
Ko labu ēdam? Tikko apēdu ffrikadeļu zupu, vēlāk saldajā būs mammas cepta rulete
- 0
Ridiculus 25.05.2013. 14:44 teica:
Kārtējo reizi sacepu kartupeļus ar gaļu, sarīvēju sieru virsū un aplēju ar krējumu. Kārtējo reizi orgasms mutē.
- 0
shevijs 25.05.2013. 15:15
Tikko paēdu brokastis, tagad ēdu savus ''koncervētos'' zefīrus ar karameli, @latvija18 zinās.
- 0
Doktors 19.05.2013. 14:03 teica:
https://www.bildites.lv/viewer.php?file=3p424fmqcnps63k8ouo1.jpg
lele aukstā zup










