Man pavisam nesen ar diezgan elitāru un inteliģentu cilvēku grupu bija diskusija par to, cik olas parasti katrs cepj. Nu tad man tāds jautājums arī jums: cik olas jūs sitat pannā, lai normāli paēstu? Olas, normāla, viduvēja izmēra.
Lielākoties grupas biedri atbildēja, ka vienā reizē apēd 2-3 olas. Es personīgi situ pannā 4 vai 5 olas (klāt pieliekot salātiņus un varbūt vēl kādu galiņu).
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
Ridiculus 12.05.2013. 19:15 teica:
- 0
Whisper 12.05.2013. 19:16
2 parasti, bet paprasi @Herobrine cik aprījām pa pjaņai, kad žirīt nerāli gribējās, līdz 7 gabaliem aizgāja.
- 0
ice cubes 12.05.2013. 18:14 teica:
Vairs nekad necepšu olas ar vegetu..Cepu,cepu,izdomāju,ka vajag vegetu,hujakš,beru,puss paka virsu,tagad edu parsalitas olas un tāda sajutā,ka tuliņ pavemšu.
Iesakat kādu foršu recepti saistiba ar olām,agrāk taisiju takā ar krējumu mērcē,baigi labas.- 0
Persepolis 12.05.2013. 18:17
Ar sieru, man garšo. Jā, man arī ir gadījies izbērt visu piparu paciņu, hot.
- 0
Ridiculus 12.05.2013. 01:32
Plānās pankūkas vai vafeles, kuras aplietas ar izkausētu šokolādi un apbērtas ar kādu kārumu - riekstiem, marmelādi, ogām, šokolādes gabaliņiem, M&M's konfektēm u.tml. Vai arī uztaisi saldo bruneti.. Bet tad tev būtu agri jāceļas, lai līdz mātes pamošanai tā sacietētu (jātur ledusskapī dažas stundas)..
OK, es tikko pats sevi sakārdināju, blin..
- 0
shevijs 01.05.2013. 20:09 teica:
Tā, pie @Gek kubā uzgoju šo lielisko uzkodu, tad nu arī sadomāju pats uztaisīt.
Pamatā meksikāņu čipsi, tad salsas mērcīte, nedaudz žāvētas desas un to visu apkaisa ar sieru.
Pirmais mēģinājums, īpaši labi nesanāca ar proporcijām, apakšā vajadzēja vairāk čipsu, mazāk mērces un gaļu un pavisam noteikti vairāk sieru, mikrenē ar nevisai veiksmīgā režīmā ieliku.
Kaut kad vakarā būs arī otrais mēģinājums, rezultāti tiks iepoustoti.
- +3
Ghetto 04.05.2013. 19:26 teica:
- 0
Pampox 02.05.2013. 21:01 teica: