Cepās vistas filejas gabaliņi ar sāli, piecu piparu maisījumu, kariju un garšvielām vistas ēdieniem. Ah, kā drīz ēdīšu..
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
Zaps 28.03.2013. 13:25 teica:
- -1
Mr Raccoon 25.03.2013. 18:46 teica:
KĀPĒĒĒ???
KĀĀĀPĒĒĒC??????
Vakariņās lazanja. Apēdu četrus LIIIEELLUUS gabalus. Jūtos, iztkā būtu kartupeļu dārzu aprijis.- 0
Pampox 25.03.2013. 18:53
Visu dienu riju mājās saceptās picas un biezpienmaizes. pacienāju pat kursabiedrus. jūtos ne īpaši labi.
- 0
Ridiculus 27.03.2013. 20:09 teica:
Ai, es nevaru paiet garām veikalam, tajā neieejot.
Atkal iztērēju naudu uz saldumiem. Šonedēļ jau 11 Ls, lai gan es nedēļā varētu izdzīvot ar kādiem 5 Ls (6 Ls aizgāja saldumos). Nu labi, nosacīti saldumos. Auzu pārslas, jogurts, sieriņš - tos visus pieskaitu pie saldumiem. :/ Un, protams, atkal burciņa ar iebiezināto pienu. Tā ir mana vājība. :/ Starp citu, "Baltais - skudru pūznis" ir, iespējams, garšīgākais biezpiena sieriņš, ko esmu ēdis.
P.S. Kāda velna pēc banānu-šokolādes muslī ir jāliek rozīnes? Nošaut tos kropļus!- 0
Mr Raccoon 27.03.2013. 20:15
Banānu - šokolādes muslis ir osam lieta. Pats biju nopircis. Gardākais manis ēstais saldais.
- 0
Zaps 26.03.2013. 21:51
Visu krējumu jau biju pielējis, kad bēru sāli (zinu, aizmārša). Nu, nekas. Kompensēšu ar to, ka rīsus vāru bez garšvielām un mērci liešu pāri.
- 0
Dawgora 25.03.2013. 22:06 teica:
Tikko uztaisīju kojās kaut ko plovveidīgu.
Paņēmu rīsus, uzvārīju, uzcepu vistas gaļu (bez kauliem), sagriezu to, piemetu gaļai klāt rīsus un tomātu mērci, bikiņ vegetu un tagad ēdu.
sakat ko gribat- Nav ne vainas. Un bieži vien garšo savs taisītais ēdiens labāk nekā citu.

Rocky__Lv