Ēdieni, to receptes un veidi

• The Red Seal
    0

Divos naktī ēdu ksrstmaizes, jo nenāk miegs smile_mini.gif baigā ņamma smile_mini.gif

• Arnis
      +1

Jāiet lkm paņemt plika baltmaize...

• Zaps
      0

Es ēdu medu, jo sāp kakls.

• The Red Seal
        0

Man arī sāp, bet es ar sālsūdeni skaloju. Tiešām palīdz smile_mini.gif

• Mahjarrat
      0

Šī vakar a Saldais - Kakao Krēms ar Vaniļas mērci. Šodien nebija ko darīt, tapēc sāku vārīt vaniļas mērci biggrin_mini2.gif

• Jesus
      0

Kartupeļu biezputru taisot piens sākumā ir jāuzvāra un tad jālej klāt right, lai tik ātri nesabojājas?

• Mahjarrat
        +1

Jā. Nevāra jau lai nesabojātos lol. Visi pieni ir pasterizēti. Vāra, lai putra nebūtu pelēka. Tas nozīmē, ja pieliesi aukstu pienu, putra paliks pelēka - nesmuka.

• Jesus
          0

K, povar.

• Whisper
        0

Tikai tas laikam saucas biezenis, nevis putra. Ja Tu taisi biezeni, tad arī olu vajaga.

• Mahjarrat
      0

Šovakar vakariņās - Kartupeļu Biezputra + Krabju-Siera-Saldā krējuma mērce + Krāsnī ceptas vistiņas. Varu ielikt bildi, bet vista vēl cepas ;D

• Mahjarrat
        0

Nebija pa rokai fočiks, nobildēju ar telefonu.

• Jesus
      0

Biezās pankūkas, kurās iecepti āboli + iebiezinātais piens = u mad?

• shevijs
        -1

Āboli visu izbojā.

• Jesus
          0

A kur man citur viņus likt?

• Ridiculus
      0

Brokastis:
      Uzleju ātri pagatavojamo auzu pārslu biezputru, uzgaidi dažas min. Pievienoju jāņogu ievārījumu. Pirms tam jau apleju augu tēju, izņemu no ledusskapja biezpiena sieriņus un eksoju. Labu jums apetīti!

• shevijs
        0

Es iztikshu tikai ar exsu. :>

• Hibs
          0

Tipiskas vakariņas: cepta exa fileja exa mērcē, papildināta ar krāsnī ceptiem exsiem. Piedzerta klāt tiek exa sula. Saldajā - exa krēms ar exa ķīseli.

• Mahjarrat
          0

Es izlasīju: Pirms tam jai aplēju augus ar tēju.

Bet, es brokastīs ēdu vārītus bērnu cīsiņus ar sviestmaizēm un kakao wink_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 53 - 54 - 55 - ... - 93 - 94 - 95 -