Ēdieni, to receptes un veidi

• Fidoo
    0

Nakts uzturs sesijas laikā, lai neaizmigtu...
    Kafija - kofeīns (viss skaidrs)
    Šokolādes krēms (enerģijai) der arī vienkārši šokolāde, bet nu tas nav interesanti
    Citrons (Možumam)

• Zaps
      0

Elvi veikalos dinamītiem akcija maksā 55 santīmus. Es šobrīd dzeru otro/.

• Arnis
        0

Kas būtu izdevīgāk kafiju pirkt šajās paciņās vai kafijas bundžu? biggrin_mini2.gif
        dzeru šo kafiju biggrin_mini2.gif

• Pampox
          0

Ja dzer vairumā - bundža ofc

• Pampox
        0

Vistas fileja ar garnelēm, žāvētu gaļu, sieru un tas viss panēts omletē. why ? why the f*ck not ?

• AirDog_Lv
          0

Pēctam iemet rezultāta bildi, lūdzu, izklausās ļoti kārdinoši. Pats tikko uzcepu siera bulciņas, bet vairs nav ko parādīt biggrin_mini2.gif

• Pampox
            0

Es viņu apēdu pēc 10 min kad biju šito uzrakstījis. lel.

• Zaps
        0

Uzvārīju makaronus, šobrīd top vistas fileja saldā krējuma mērcē. Pacienāšu dzīvokļa biedrus šovakar, kā nekā esmu šīs mājas pavārs. biggrin_mini2.gif

• Zaps
          0

Note to self: uz vienu vistas fileju (250 gr.) neliet visu paciņu saldā krējuma (200 ml).. Baigi šķidra sanāca. Bet garšo baigi labi!

• Arnis
          0

Man gan krabju salāti, karbonāde, mājas ceptas kanēļa bulciņas un ābolu pīrāgs

• Fidoo
            0

Ābolu pīrāgs blum_mini.gif sakārdināji :/

• Mr Raccoon
        +1

Kotltes, karbonādes, sautēti kāposti un vārīri kartupeļi ar dillēm. Vienkārši super!

• Mahjarrat
          0

Njam. Es gan ēdu paštaisītus Vistas Filejas Nugetus.

• Ridiculus
          0

Jā, tā ir garšīga kombinācija. Es no laukiem pievedu kaut kādus siera salātus, siermaizītes, skudrupūžņa kūku. Ak, māte tikko atgādināja par kartupeļiem un "irbītēm", biju piemirsis..

• Mahjarrat
            0

OMG tā kūka. Can i see it?

• shevijs
          0

Svaiga kartupeļu biezputra, viltotais zaķis un sīpolu-krējuma mērcīte. :3

• Ridiculus
          0

Alternatīvu karsētam pienam ar medu un sviestu? Izrādās dzīvokļa biedrs izdzēris visu pienu..

• Ridiculus
            0

Izskatās, ka atkal būs negulēta nakts, klepus pastiprinājies un īsti nav ar ko to nomierināt. Līdīšu zem segas un dzeršu tēju ar salviju.

• shevijs
              +2

Ļoti labs ir vecmammas upeņu ievārijums apliets ar karstu ūdeni un klāt citrona šķēlītes, man - pirmsās zāles pret saaukstēšanos.

• Ridiculus
              0

Pagaidām nevēlos nekādu piparīti, bet nu... Pienu nopirku. Arī sinepes. Drīz turēšu kājas sinepjūdenī. smile_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 54 - 55 - 56 - ... - 93 - 94 - 95 -