Kā pagatavot broilera šķiņki, es viņu tagad jau atsaldēju. Kas man jadara?
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
Hibs 26.09.2016. 14:49
Izdomā, ko no tā vēlies taisīt. Vari vienkārši iemarinēt garšvielās un cepeškrāsnī smuki sacept. Vari atkaulot, no kauliem buljonu uzvārīt (noderēs citur). No gaļas var uztaisīt karbonādes. Man patīk tām pa virsu vēl cukini un sieru likt, riktīgi labi garšo. Vari sagriezt palielākos gabalos, iemarinēt ar dillēm, sāli, pipariem, sarkanajiem sīpoliem un uztaisīt vistas šašliku. Var sagriezt strēmelītēs un izmantot wokā/paeljā/plovā/risoto.
Idejas, ko darīt ar vistu šķiņķīšiem, ir tūkstošiem.
- 0
Mahjarrat 29.07.2016. 14:12 teica:
Vai kāds mājās ir mēģinājis pagatavot Churros meksikāņu/spāņu cepumus? Man ir doma rīt to darīt. Drauga mammai ir frit-pots kuru izmantošu.
- +1
Mahjarrat 28.07.2016. 14:42
Nopērc divas vistas filejas. Aprauj uz lielas uguns brūnas.
Nopērc pāris saldos kartupeļus un selerijas sakni (nav obligāti sakne) - izvāri pārsālītā ūdenī - ja nav selerijas sakne, iesaku buljona kubiciņu, uztaisi biezputru ar sviestu. Garšvielas pēc paša izvēles.
Buljonu lej pāri vistai un liec krāsnī cepties uz kādām 30mins. Var tīt follijā, var netīt.
Pasniedz ar biezeni un skābo krējumu vai jebkādu citu mērci.
Tāda fiksa ideja.
Buljonnu kas izveidojas (
- +2
Lukijs 22.07.2016. 20:18 teica:
Padalīšos ar to kādu kūku mēdzu taisīt kad ko tādu sagribas, par cik pa lielam neesmu to cienītājs, bet šī ir izņēmums.
Sastāvdaļas būs -
1) Selgas cepumi parastie (2-3x atkarībā cik lielu un cik kārtās gribi, es izveidoju divkārtaino ar divām paciņām)
2) Saldais krējums 35%. Atkal viena vai divas 200ml paciņas, atkarībā vai vēlies viņu augstu vai zemāku.
3) 4-5 banāni(atkal atkarīgs no izmēra, pašam pietika ar četriem.
4) Iebiezinātais piens, karamelizēts.( Pieņemu ka var ar parasto, bet karamelizētais dos atkal savādāku garšu).
5) Kakao pulveris un cukurs.
6) KafijaPirmais ir sataisīt piemēram bļodiņā kafiju( ka gatavotu sev dzeršanai, nav jābūt karstai. Pēc tam ņem pa vienam cepumus un iemērc kafijā un tad liekot uz šķīvja kā pamatni kura turēs kūku. Kad tas ir padarīts, ņem iebiezināto pienu un izsmērē pa cepumu virsu. Pēc tam sagriez banānus un pārklāj iebiezināto pienu ar tiem. Pēc tam ņemam saldo krējumu, ielejam traukā kur varētu izmiksēt, pieberam klāt cukuru(nepateikšu precīzi, bet nu pēc izjūtas) un miksējam līdz ir saputojies. Tad pārklājam nu jau banānu kārtu ar saputojoušos saldo krējumu un pa virsu nedaudz pakaisām kakao. Tad lirkam leduskapī uz dažām stundām vai nakti, savilkties.
Rezultāts ir aptuveni šāds. Neiedomājos ka varētu uzrakstīt kas un kā kamēr taisīju.
- +1
Mahjarrat 29.05.2016. 14:48 teica:
Kas ir jūsu mīļākā kūka ko var skaisti izcept arī pats?
Man laikam Šokolādes Fondanta Kūka.- +1
Hibs 30.05.2016. 07:17
Īpaši ar kūku cepšanu neesmu noņēmies. Drīzāk cepu visādus pīrāgus vai gatavoju citus saldos - tiramisu, rupjmaizes kārtojums, panna cotta un tamlīdzīgi.
Mana siera kūka gan bija diezgan ļoti nice, taču to es sen neesmu taisījis.
- +2
Mr Raccoon 14.01.2013. 15:20
Kauns savējo fočēt.
- +1
Whisper 14.01.2013. 15:32
Ooo, man itka baigā. Maza un krimināla būdiņa.
- +1
Mr Raccoon 14.01.2013. 15:35
Esmu lauķis, viss nekārtīgs, vecmodīgs, grīdai krāsa iet nost, vecas mēbeles un plīts.














