exsĀrsti

  • pj sk1ll
    0

    Kas palīdz sausam degunam? Vakar vakarā pēkšņi deguns viss sauss, un āda nāk nost, tik pretīgi izskatās

    • MMD:LV
      -1

      Smēres neesi mēģinājis, kādu kas domāta ādai...

      • pj sk1ll
        0

        Šodien sāku smērēt Fenistil

    • Shattred
      0

      Āda? Apsaldējumus?
      Varbūt puņķi, kas piesalusi

    • MMD:LV
      0

      Tas ir normāli ka sāp 2 dienas pēc kārtas jau izrautā zoba vieta? Izrāva zobu teica ka tur strutas ir bijušas un izrakstīja antibiotikas, 14 datumā izrāva, šodien vēl sāp, un cik vēl ilgi sāpēs?

      • Hidden driver
        0

        Visu mūžu

        • MMD:LV
          0

          Ne, esmu izdzeris pa sim abam dienam 5l udens nu vel nedaudz limonades, karoc kad ieleju mute tad nedaudz remde sapes.

      • conux
        0

        Man izrāva lielos dzerokļus, 1 nedēļu sāpēja.

    • pj sk1ll
      0

      Šis maybe skanēs debili, bet ir iespējams, ka man iestrēga Halls tablete kaut kur kuņģī un tagad tāpēc sāp? Vakar vakarā netīšām noriju veselu un pēc tam, kad piecēlos pēc kādas pusstundas no krēsla, sānos sāka sāpēt. Domāju, ka pāries pa nakti, bet nekā. No rīta paēdu, padirsu, dzēru daudz ūdeni, bet joprojām sāp. Nekur neesmu sānus sasitis, bet tieši pēc šī starpgadījuma, kad pieceļos kājās, sāk sāpēt sāns un elpojot arī liekas, ka grūtāk elpot

      • MMD:LV
        0

        Akla zarna? nezinu vai taa izpauzas, bet jaa.
        Man reizem ir uz vakarpusi kad sak sapet zem ribam un saliecies staigaju, ibumetin 400 izdzeru un pariet.

        • pj sk1ll
          0

          Šonakt tik traki bija, ka uz kreisā sāna pagulēt nevaru. Acīmredzot kaut kas kreisajā pusē ir, jo uz labā guļot neko nejūt. Un, kad guļu uz muguras, tad elpot grūtāk arī

      • mad
        +2

        Es gan neko no medicīnas nesaprotu, bet neizklausās ticami, ka viņa kaut kur iesprūstu, viņa taču šā vai tā ātri vien izkūst. Domāju, ka tam nav nekāda sakara.

        Internets saka, ka laikam no liela mentola daudzuma varētu sāpēt vēders, bet vienā tabletē tā ir galīgi maz un vairāk jau nekā tajā halls nav, tikai kaut kādi cukuri un krāsvielas. Pa lielam tās ir konfektes.

    • PainFoinmr
      0

      Puņķi/gļotas sastājušies kaklā. Klepojot baigi nenāk ārā, mēģināju skalot - varbūt švaki skaloju, bet labāk nepalika.
      pls halp

      • Lord Eddward
        +3

        Sveiks, PainFoinmr!
        Paņem kādu Lockets konfekti, Mentos, uzdzer piparmētru vai citu zāļu tēju, paskalo degunu ar Humer vai citu izotoniskā šķīduma aerosolu vai vienkārši krāna ūdeni (tad gan būs diskomforts), paskalo kaklu ar atšķaidītu sāls/sodas šķīdumu. Ja vēlies paklepot produktīvi, aptiekā iegādājies kādu klepus mīkstinošu līdzekli (par tiem http://www.vesels.lv/raksti-par-veselibu/esi...us-rstanai.html).

        Veseļojies!

    • pj sk1ll
      0

      Kas pret caureju palīdz? Hz, ko esmu noķēris, bet šorīt parādījās.

      bez oglītes

      • Arnis
        0

        Mazākam mamma bija devusi kartupeļu cieti vienu karoti, nez vai palīdz, jo es tāpat viņu neapēdu.

      • Steiks
        +2

        Man arī interesē, jau 4 dienas nevaru atkratīt, neesmu 5 dienas neko ēdis, jo angļu ārsts pateica, lai pāris dienas neko neēdu, dzeru ūdeni un gatorade. Šodien pusceļā uz darbu gandrīz apdirsos, iegāju veikalā un lūdzos lai ielaiž mani tualetē, kad jau biju gatavs eksplodēt starp čipsu un šokolādes plauktiem, tad beidzot ielaida, bet nu jā, fiziski smago darbu strādāt arī paliek ar vien grūtāk, jo pie jebkādas piepūles atkal jāiet uz tualeti, un tas ka es neesmu 5 dienas ēdis, wnk nevar cilāt gumijas sūdus smagus bez paēšanas. Ogle itkā apstādina bet tik minimāli, parasti iziet cauri zem pusstundas.

      • Zveraboj
        +3

        Saprotu, ka neiesaku reālu taustāmu līdzekli tipa oglīti, vai ko citu, taču piedāvāju izmēģināt vienu "tautas" līdzekli.
        Tātad tas ir konkrēts darbību process, kura rezultātā vēdera izeja tiek atslābināta (kam aizcietējums) un jūsu gadījumā tiek samazināta mīkstā izeja uz normālāku cietību.
        Darbību process saistās ar nabu. Ar rādītāj pirkstu veic apļošanas kustības apkārt nabas bedrītei 15 reizes.
        Apļošana pa pulksteņa iešanas virzienā - uz cietēšanu
        Apļošana pretēji pulksteņa iešanas virzienam - uz mīkstināšanu.
        Procesam pieiet nopietni, tas nozīmē ielikt domu (programmu), ka darot šo procesu esošā vēdera izeja mainās uz jums vēlamo pusi.
        Procesu var atkārtot. Svarīgi šajā ziņā skaitīt tieši līdz 15 (nevis 14, 16, vai 20).
        Cits no malas padomās, ka tas ir pilnīgais bulšits, iespējams tas tā tieši viņam ir. Bet tas cilvēks, kuram ir šāda vēdera problēma ķersies pie da jebkā (pie pēdējā salmiņa) un noskaņos sevi uz to, ka ta varētu palīdzēt, nostrādāt un lai rezultāts pats parāda, kā iznāk, cik ātrā laikā. Efekts nav tūlītējs, taču procesi uz vajadzīgo pusi notiek un paliks labāk.

      • Niggah
        0

        Sveiki. Tā kā pašam īsti nekad šāda situācija pašam vēl īsti nav bijusi, varbūt kāds spēs analizēt manu situāciju un ieteikt risinājumu.

        Teiksim tā, es 23. vakarā iespējams salauzu rokas vidējam pirkstam galu jeb gala locītavu. Vai es maz spētu 27. (šodien) pirkstu vēl kaut nedaudz pakustināt, ja viņš tik tiešām būtu salauzis? Skatoties uz to ka ārā ir bijis nereāli karsts, es izdzēru nemaņā alu turpmākās dienas un parasti šādas traumas uztūkst un sāp. Vēl variants varētu būt vienkārši iesists uz iekšu, bet vai pie šādas situācijas viņš arī maz būtu kustināms? blum_mini.gif

        Tiesa, pirksts ir nedaudz uztūcis, pašu galu bez otras rokas palīdzības līdz taisnai pozīcijai atliekt nevaru, bet varbūt tas nelielā uztūkuma dēļ. Savilkt dūri arī varu, bet nedaudz sāp.

        Varbūt kādam ir gadījies līdzīgi? Nezinu, doties pie ķirurga, vai izlīdzēties ar kompresēm un kādu smēri.

        • PainFoinmr
          +1

          Vai tu vari pakustināt/atliekt visos virzienos? Ja jā, tad vari neuztraukties.
          Bet, ja tu arī ar otras rokas palīdzību atliekt nevari līdz galam un nežēlīgi sāp, tad ir lauzts.

        • SkitsVicious
          0

          Ja nemaldos, tad man tas pats ir bijis gan ar vidējo pirkstu, gan divreiz ar mazo pirkstu, visas reizes ar bumbu uzsists. Kādu pusotru nedēļu ir grūti pakustināt, uzmpampis ir. Bet uz zāli var iet, aptinu ar saiti, lai nav tāds spiediens pret hantelēm, stieņiem un aidā. Pasmērēju arī mazliet smēres.

        • Niggah
          0

          Ar otras rokas palīdzību viss staigā, vienīgi tagad nedaudz arī sāp, jo pirsts beidzot kcik uztūcis. Nesaprotu kā man viņš tāds jau nebija 24. no rīta, bet okey, aiziešu uz maximu pēc lētā plakanā un palikšu kompreses, kā arī pasmērēšu1 foršo ziedi uz nakti - cerams nostrādās.

        - 1 - 2 - 3 - ... - 17 - 18 - 19 -