3. Ciems
@Blackburn
@S J
@LLL
@Wolverine
Tātad sākam. Šis ir jūsu ciems. No sākuma pastāstīšu, ko varat darīt.
) Vākt resursus: Koku – no sākuma no zemes zariem, pēc tam, kad ir rīki no kokiem.
Akmeņus – No zemes vācot.
Ēdienu – Zvejojot pie upes, vai arī tikai fermā. Ja nav ferma, nav ēdiens. Bez ēdiena var izturēt 4 gājienus.
Dzelzi – Vēl nevarat.
Zeltu – Vēl nevarat. (Obligāti 2 cilvēkiem)
)Varat taisīt: Rīkus – Upgreidojot
Ieročus – arī upgreidojot. (Obligāti 2 cilvēkiem)
)Upgreidot: Visas celtnes, kuras ir jūsu tabulā. Kā upgreidot, var redzēt miniblogā ar noteikumiem, cik, kam, ko vajag. (Obligāti 2 cilvēkiem)
)Izpētīt: Pētīt var 1 cilvēks, visās debesu pusēs. (Cik cilvēku pēta, tas ir jūsu ziņā.)
Par ēkām ir viss pateikt pie šī minibloga: https://exs.lv/group/69/forum/188o5
Ja ir kādas neskaidrības, tad jautājiet. Varbūt, kaut kas izkritis no prāta un neesmu uzrakstījis. Protams spēles uzdevums ir iznīcināt citu ciemus un uzvarētu. Kā arī spēli sākam rīt! Esmu noguris un tagad negribas neko darīt, sāksim ar to, ka uzrakstīju šo mblogu, tādēļ apsveicat mani. Pis aut!
Lomu spēles
- +4
Kurbads 15.11.2012. 18:33 teica:
- +2
Kurbads 08.11.2012. 20:02 teica:
Sveiki! Tādat sāku spēli! Ciemi ir jau iedalīti, un tā sastāvs ir šāds:
1. Ciems:
Pains
S J
Zveraboj
shevijs
(Stiprākais ciems, lol)
L0Lk i keed. Jūs jau sacerējās, ka tāds ciems būs. Tātad ciemi ir izvēlēti ar Random.org (Pateicos random.org par sadarbību!)
Tātad ciemi:
1.Ciems:
Zveraboj
bulcina
Pain
shevijs
2.Ciems:
Staipeklis
Hey_pear
TiNiTrO
e35
3. Ciems:
Blackburn
S J
LLL
Wolverine aka Altair
Tātad spēles uzdevums ir izdzīvot, uzvarēt visus ciemus un kļūt par izdzīvotājiem!
Iedošu jums spēles tabulu un būvēšanas noteikumus, lai varat apskatīties un orientēties, kas kā izskatās. Ceru, ka jums ir loģiskā domāšana un sapratīsiet visu paši :> Ja ir kādi jautājumi JAUTĀT ŠAJĀ MBLOGĀ. Šis vēl nav pašas spēles sākums, bet jau gatavošanās. Tātad, no katra ciema vajag 2 spēlētāju piekrišanu, lai sāktu spēli! Obligāti! (Iesaku jums savstārpēji labākai saziņai izveidot skype grupas sarunu.)
P.S. Tulīt arī taps miniblogs ar spēles noteikumiem.- +3
Eduards 08.11.2012. 20:04
Mani ciema biedri varētu man pm savu skype, lai mes varam uztaisīt kopīgu čatu?
@Staipeklis
@TiNiTrO
@e35
- +5
Kurbads 06.11.2012. 20:34 teica:
Hai frnds. Tādat atsāku Paina vadīto spēli - Ciemu iedzīvotāji.(Kuru tā arī viņš nepabeidza -.-) Šajā miniblogā piesakieties tie, kas ir gatavi spēlēt! Savāksim pietiekami daudz cilvēkus un tad nākamajā miniblogā apspriedīsim sākumu, jautājumus un spēles noteikumus...Tātad tagad visi PIESAKĀS. Vadīšu es, ja kādi jautājumi, droši prasiet!
- +5
PainFoinmr 06.11.2012. 20:41
Eseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseseses
- 0
PainFoinmr 07.11.2012. 23:49
> tiek pārspamots exs
> neviens te nevar atbildēt :/
@futbolists check pm.
- +3
Kurbads 05.11.2012. 20:37 teica:
Pain, Negribi atsākt ciemus? Manuprāt, bija ļoti interesanta spēle! Varēšu piepalīdzēt vadīt, ja negribēsi :>
- +3
Kurbads 05.11.2012. 20:44
Ā un ko citi domā? Ja es ar Painu taisītu, jūs spēlētu? And izsakiet viedokli...Kādu aktivitāti jau vajag šajā vēsajā laikā... :>
- +1
PainFoinmr 16.10.2012. 19:32 teica:
Atsākšu ExLandiju, jo vakar nekādas labas idejas neradās.
Nedaudz instrukciju: Pilnīga brīvība. Pilnīgi brīvi izveido savu varoni, pilnīgi brīvi dari ar viņu, ko tu vēlies. BET! Centies izpildīt uzdevumu. Ja kāds pasaka izmaiņas, tās ir jāņem vērā (Piemēram, nav teikts, cik sargu apsargā pili. Kāds pasaka, ka to apsargā 7, tad visiem tas ir jāņem vērā un skaitlis nevar tikt mainīts. Tas attiecas uz visām lietām)
Pēc pirmā piedzīvojuma tiks atsijāti tikai aktīvākie dalībnieki tālākai darbībai, tāpēc arī šoreiz pastiprinātāki priekšnosacījumi:
1. Visi ir vergi un UZDEVUMS IR IZBĒGT.
2. Ir 4 vergu gladiatoru līmeņi. Lai tiktu uz priekšu ir jāuzvar 2 pretinieki. Katrs līmenis piešķir jaunu ieroci/apbruņojumu.
3. Ir 2 vergu piederības - Austrumnieki un Rietumnieki.
Man ir tiesības labot katru komentāru, kas ir skaitāms kā OP.
--------1. piedzīvojums------------ +1
shevijs 16.10.2012. 19:40
Es īsti nesapratu.
Bet nu centīšos, izskats: īsi mati, bārda, nav ne muskuļots, ne resns, ļoti labi skrien, piederu pie rietumniekiem. Tēlu esmu izveidojis, kas tālāk? Varbūt var dabūt kādu aprakstu par to, kur vergi ir?
UN NEAIZMIRSTAM VISIEM PLUSIŅUS!!!- +2
PainFoinmr 16.10.2012. 19:44
Vergi ir cietumā, kurā notiek kaujas. Aka kolizejs. Tālāk tu vari sākt kaujas pret NPC, iegūt lielāku līmeni, sākt jau uz dumpi kaut ko darīt. Bet pagaidi citus, pirms bēdz
- +2
PainFoinmr 16.10.2012. 19:48
Šis puisis ir Pains Foinmrs. Viņš jau ir pirmā līmeņa gladiators. Pirmās divas cīņas - uzvarētas kā nieks. Ar dūrēm viņš kaujas iespaidīgi. Bet savā stāstā viņš to neapliecina. Bijis parasts tirgonis. Ceļojis pa ExLandijas mošķu pilnajiem nostūriem cerībā atrast kaut ko ļoti dārgu, vai atrast kādu gudrāku pircēju. Līdz patiešām kaut ko ir atradis. Pains nekad nebija nevienam teicis, ko viņš atrada. Visi tikai zināja, ka pēc tā atrašanas viņš pa taisno devās uz ExLandijas galvaspilsētu - LazyGirls. Saticis kādu augstmani, viņš centies savu dārgumu tam pārdod. Bet uzreiz kā augstmanis ieraudzījis, ko Pains cenšas pārdod, tā iesviedis Painu cietumā - pie vergu gladiatoriem. Pains tikai nosolījies atgūt savu bagātību, kaut vai tā būtu jāizrauj pa taisno no Mādiņa ķetnām.