Lomu spēles

• PainFoinmr
    0

Kam vēl nav epicmafia.com profils un kāpēc? Vajadzētu piereģistrēties, lai varam uzspēlēt kaut vai vivoru!

• PainFoinmr
      0

Ehh, pierakstās, kas ir tur reģistrējušies, lai varam kopā saspēlēt tad jau.

• Sapienta
      0

Es.

• e35
      0

Pa nakti var mēģināt.

• PainFoinmr
    0

Padiskutēsim par role-play spēlēm.

No iepriekšējās novēroju, ka spēlētāji, kas nespēj uzrakstīt vairāk par 3 rindiņām nemaz negrib spēlēt. Kā ir ar tiem spēlētājiem, kas grib? (Ridiculus, LLL, utt) Kas spēj rakstīt, bet visu spēlēšanu nojauc neaktīvie? Man ir atņemta iespēja dzēst postus grupā jau diezgan sen, es tur nevaru iejaukties. Modi arī nevaru visu laiku grupu uzraudzīt..

• Sapienta
      0

Tad vajag dabūt vairāk aktīvos un mest ārā neaktīvos.

• Edgars
      0

Varētu izveidot ik pa laiciņam miniblogus, lai pareklamētu grupu.

• LLL
        0

Lol, sākumā vajadzētu uztaisīt 'Sākums' lapu.

• Shattred
    0

For pain
    http://www.epicmafia.com/game/1156489

• PainFoinmr
      0

<3

Man jau likās tu angļu valodā es daudz stiprāks.

Un! Jūs pasakāt man iemeslu kāpēc vēl nespēlējat epicmafia! Kaut vai vivora dēļ.

• Ridiculus
    0

Ja komisārs nomirst, info, kuru viņš centās uzzināt par kādu spēlētāju, nonāk viņa rīcībā?

• PainFoinmr
      0

Jā.

• e35
      0

Jā, bet kāda no tā jēga? Ja seržants ir dzīvs, viņš tāpat uzin, ko komisārs skatījies, un ja seržants ir miris, tad viņam nav iespējas izmantot savu ieguvumu.

• Ridiculus
        0

Ja vien "offline" nepasaka kādam spēlētājam, kuram uzticas.

• Thzaarcow
      +1

Kad būs jaunā mafija?

• Sapienta
      +2

Biju labās domās par Durvjulampu kā vadītāju, bet pēc tās kavēšanās... Tas taču nekur neder.

• S J
        +2

Kā var iesaistīties spēlēšanā?

• PainFoinmr
          +1

Paga, nomierinamies. Šāda krīze uznāk ik pa pāris mēnešiem. Līdz jūlijam atpūšaties un tad atkal cilvēki sagribēs spēlēt.

- 1 - 2 - 3 - ... - 30 - 31 - 32 - ... - 69 - 70 -