Lomu spēles

• Ridiculus
    0

Ja mirst seržants, komisārs var pārbaudīt un linčot? Vai tas var tikai pārbaudīt?

• e35
      0

Tikai pārbaudīt.

• PainFoinmr
    +5

Bliežam vaļā ExLandiju!

Noteikumi:
    1) Izveido savu personāžu uzmanīgi, ar to būs jāpiedalās visos piedzīvojumos. Ar laiku to, protams, varēs papildināt.
    2) Neesi overpowered, man (šī piedzīvojuma vadītājam) ir tiesības izmainīt jebko tavā postā
    3) Tavs personāžs un piedzīvojums tiks saglabāts ''ExLandija'' tabā.

----------------1. piedzīvojums---------------
    Vergu bēgšana.

Maadiņa valstībā viss nav tik brīnumains un pasakains, kā tam vajadzētu būt. Izklaidei notiek gladiatoru cīņas, kurās galvenie dalībnieki ir vergi. Bet reiz taču ir jāsadumpojas..

• skills of lv
      +5

Okei. cik sapratu, tagad man jaizdoma savs personāžs, key.

Nosaukums būs - qtsfg. Cilvēks ar arbaletu, bultām un asu zobenu. Viegls apģerbs, tas nozīme ka var ātri kustēties.

• SkitsVicious
      +4

Garš, ātrs, spēcīgs, ierocis zobens ar kuru prot ļoti labi rīkoties un saplīsis loks ar dažām bultām.

• LLL
      +4

Eduards, salīdzinot ar pārējiem vergiem bijis īss, tikai metru septiņdesmit septiņi. Pirms nokļuva gūsta bija sācis nodarboties ar ķīmijas pamatiem, ko tolaik neviens neatzina; viens no viedajiem vīriem savā ciemā. Nokļūstot verdzībā palicis būdīgāks, neskatoties uz sliktajiem apstākļiem. Jau pirmajā verdzības dienā iemantoja apkārtējo respektu, nogalinot vienu no nežēlīgākajiem sargiem.

• PainFoinmr
    +1

Par to ExLandiju,
    Būtu forši, ja jūs sekotu sava personāža stāstam un izveidotu blogu, pierakstot, visas piederošās mantas, izskatu, stāstu un daudz ko citu. Būs arī citi piedzīvojumi!

Starpcitu, būtu arī jauki, ja jūs sekotu stāstam, drīz varēsim apvienoties (es ceru)

• Ridiculus
      0

Vienkārši pierakstiet te sava personāža niku un atbildēs rakstiet sev piederošās mantas.

• PainFoinmr
        0

Tā dēļ es uztaisīju tabu ''ExLandija'', bet es negribu visiem to atjaunot.

• omlete112
      0

Es izstājos laika trūkuma dēļ

• PainFoinmr
    +1

ExLandijas jautājumu miniblogs, nespamojat īstajā!!!

• LLL
      +1

Kurā gadsimtā notiek spēles darbība?

• PainFoinmr
        +1

Romas laikmetā 1. piedzīvojumā. ExLandija ir maģiska pasaule, tā kā gadsimtu nosaka tikai piedzīvojums.

• PainFoinmr
      +1

https://exs.lv/group/69/tab/exlandija

Šeit es katram esmu atvēlējis sadaļu. Jūs paši tur darbosities vai man būs jāatjaunina? Tur domāts rakstīt piedzīvojumi un stāsts, kuru personāžs veidos.

• SkitsVicious
      +1

Kārtējā ziņa no mad māsterkāster:
      Spēle ir galīgi sačakarēta. Grupa arī. Mods Zeķei? Nepareizi uzvarētāji? Futbolists nemaz nav mafija. Latvi, kāpēc tu esi tāda gulta?

• Kačis
        +1

Amm ko tas nozīmē? biggrin_mini2.gif

• SkitsVicious
          0

Māsterkāster = mastercrafter. Viņš pašlaik ir dusmīgs uz dažiem.

• omlete112
        0

Nē, nevajag modu

• PainFoinmr
      +8

Pieteikšanās nākamajam mafijas raundam. Kurš grib vadīt?

- 1 - 2 - 3 - ... - 31 - 32 - 33 - ... - 69 - 70 -