Ja mirst seržants, komisārs var pārbaudīt un linčot? Vai tas var tikai pārbaudīt?
Lomu spēles
- +5
PainFoinmr 05.06.2012. 18:43 teica:
Bliežam vaļā ExLandiju!
Noteikumi:
1) Izveido savu personāžu uzmanīgi, ar to būs jāpiedalās visos piedzīvojumos. Ar laiku to, protams, varēs papildināt.
2) Neesi overpowered, man (šī piedzīvojuma vadītājam) ir tiesības izmainīt jebko tavā postā
3) Tavs personāžs un piedzīvojums tiks saglabāts ''ExLandija'' tabā.
----------------1. piedzīvojums---------------
Vergu bēgšana.
Maadiņa valstībā viss nav tik brīnumains un pasakains, kā tam vajadzētu būt. Izklaidei notiek gladiatoru cīņas, kurās galvenie dalībnieki ir vergi. Bet reiz taču ir jāsadumpojas..- +5
skills of lv 05.06.2012. 18:48
Okei. cik sapratu, tagad man jaizdoma savs personāžs, key.
Nosaukums būs - qtsfg. Cilvēks ar arbaletu, bultām un asu zobenu. Viegls apģerbs, tas nozīme ka var ātri kustēties. - +4
SkitsVicious 05.06.2012. 18:51
Garš, ātrs, spēcīgs, ierocis zobens ar kuru prot ļoti labi rīkoties un saplīsis loks ar dažām bultām.
- +4
LLL 05.06.2012. 18:56
Eduards, salīdzinot ar pārējiem vergiem bijis īss, tikai metru septiņdesmit septiņi. Pirms nokļuva gūsta bija sācis nodarboties ar ķīmijas pamatiem, ko tolaik neviens neatzina; viens no viedajiem vīriem savā ciemā. Nokļūstot verdzībā palicis būdīgāks, neskatoties uz sliktajiem apstākļiem. Jau pirmajā verdzības dienā iemantoja apkārtējo respektu, nogalinot vienu no nežēlīgākajiem sargiem.
- +1
PainFoinmr 07.06.2012. 20:14 teica:
Par to ExLandiju,
Būtu forši, ja jūs sekotu sava personāža stāstam un izveidotu blogu, pierakstot, visas piederošās mantas, izskatu, stāstu un daudz ko citu. Būs arī citi piedzīvojumi!
Starpcitu, būtu arī jauki, ja jūs sekotu stāstam, drīz varēsim apvienoties (es ceru)- 0
Ridiculus 07.06.2012. 21:08
Vienkārši pierakstiet te sava personāža niku un atbildēs rakstiet sev piederošās mantas.
- 0
PainFoinmr 07.06.2012. 22:55
Tā dēļ es uztaisīju tabu ''ExLandija'', bet es negribu visiem to atjaunot.
- +1
LLL 05.06.2012. 18:56
Kurā gadsimtā notiek spēles darbība?
- +1
PainFoinmr 05.06.2012. 18:58
Romas laikmetā 1. piedzīvojumā. ExLandija ir maģiska pasaule, tā kā gadsimtu nosaka tikai piedzīvojums.
- +1
PainFoinmr 06.06.2012. 18:31
https://exs.lv/group/69/tab/exlandija
Šeit es katram esmu atvēlējis sadaļu. Jūs paši tur darbosities vai man būs jāatjaunina? Tur domāts rakstīt piedzīvojumi un stāsts, kuru personāžs veidos.
- +1
SkitsVicious 26.05.2012. 22:08 teica:
Kārtējā ziņa no mad māsterkāster:
Spēle ir galīgi sačakarēta. Grupa arī. Mods Zeķei? Nepareizi uzvarētāji? Futbolists nemaz nav mafija. Latvi, kāpēc tu esi tāda gulta?